Hjelp oss å gjøre magasinet Foreldre & Barn enda bedre!

Delta i vår undersøkelse på foreldre.no innen 28. oktober, og du er med i trekningen av en Voksi City vognpose til en verdi av kr 1999, og en Voksi Move metallic dunpose til kr 699. Samlet pris for begge posene er kr 2698.

To heldige vinnere får tilsendt hvert sitt sett.

Voksi City er en nyhet nå i høst. Posen er en kombinasjon av moderne design og smarte funksjoner. Vognposen kan forlenges og benyttes i mange år. Den kan også justeres i bredden for bedre tilpasning rundt barnet. Hodeenden kan strammes for tettere lukking, eller åpnes for mer luft rundt hodet. Voksi City kan også åpnes helt og brukes som leketeppe eller dyne.

Voksi Move gir god isolasjon og varme med høykvalitesdun og -fjær over barnet og ull under. Dunposen kan åpnes helt opp på varme dager, eller når du kommer utenfra og inn i varmen. Passer i alle babybilstoler, og har du en smal vogn eller tvillingvogn, kan du også bruke den som en vognpose.

Du kan lese mer om produktene på Voksi.no.

Klikk her for å være med i konkurransen.

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!