Vurdert:

Kjøttkaker i brun saus

Ingredienser: Potet, vann, gulrot, storfekjøtt (8%), sellerirot, løk, vegetabilsk olje (raps), risstivelse, muskat, laurbærblad.

Vekt: 190 g

Næringsinnhold pr. 100 g:

Energi: 300 kJ/70 kcal

Protein: 2,5 g

Karbohydrat: 9 g

hvorav sukkerarter: 1,0 g

Fett: 2,5 g

hvorav mettet fett: 0,3 g

Kostfiber: 1,1 g

Natrium: 0,02 g

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Denne retten kan med fordel tilsettes mer fett. Men hvorfor kalles dette kjøttkaker i brun saus? Det lukter lapskaus og smaker ingenting.

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!