Vi vet det er mange familier som liker å lage middag sammen på kjøkkenet. Nå arrangerer Foreldre & Barn, i samarbeid med Electrolux, konkurransen "Norges beste kokkefamilie". Lag deres favorittmiddag og send inn et bilde som viser at dere har det gøy over grytene - innen 29. november.

Fire finalister blir plukket ut av en jury bestående av den anerkjente matskribenten Christopher Sjuve, den populære matbloggeren Trine Sandberg, og manager for kokkelandslaget, Jostein Medhus. Finalen skal foregå på Geitmyra Gård i Oslo 12. desember. Familier som bor utenfor Oslo, vil få dekket reiseutgifter og, om dere trenger det, hotellopphold. Det kan bli en morsom og hyggelig familietur i førjulstida!

Konkurranseregler:

  • Minst én av familiens deltagere må være et barn under 12 år.
  • Konkurransebidraget vil bli vurdert etter kriteriene kreativitet, valg av råvarer og presentasjon. Dere har lov til å gjøre ting enkelt!
  • Under finalen på Geitmyra 12 desember vil hver familie få tilgang til de samme råvarene. Familiens kokkeevner, kreative egenskaper og evnen til å fordele roller og oppgaver vil bli vektlagt.
  • Vinneren mottar en komplett ny kjøkkenpakke fra Electrolux, til en verdi av 50.000 kroner: komfyr, koketopp, kjøleskap, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn - alt fra Electrolux' premium-serie.
  • Send inn oppskriften (med bilde) av familiens favorittmiddag, samt et bilde som viser at dere har det gøy på kjøkkenet - innen 29. november, til henning.torsrud@electrolux.no. Merk bidraget "Lek med maten".

Les mer:

Matkonkurranse med flotte premier

UNG MATGLEDE: Minst én av deltagerne i "Norges beste kokkefamilie" må være under 12 år. © FOTO: Colourbox.com

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!