Henrik har postet følgende innlegg på Foreldre & Barn Debatt:

"Jeg er så heldig å være far til en jente på 4 år og en gutt på 2 år. Vi har alltid vært veldig opptatt av å gi barna nærhet, kjærlighet, kyss og klem."

Henrik forteller videre at han har hatt som vane å gi datteren kos og kyss da han leverte henne i barnehagen. Noe som datteren har satt pris på. Men når han gjør det samme med sønnen, begynner folk å reagere.

"Etter hvert har jeg merket at flere i det offentlige rom, foreldre i barnehagen, etc. har bemerket seg at jeg også susser sønnen min på munnen. Jeg vil ikke gjøre forskjell på barna mine. Er det feil av meg? Bør jeg ikke gjøre det fordi han er gutt? Det kan vel ikke være noe galt i det? Eller?"

Her kan du lese hele innlegget Kan jeg som far kysse min sønn på munnen?

"Selv nusser vi ikke jenta vår på munnen, men ser ikke noe galt i at andre gjør det. Men kanskje det kunne være en idé å fortelle barnet at det ikke trenger å nusse alle andre på munnen?" skriver Bøllefrøet.

Bambi er mer skeptisk:

"Det holder at du koser med barna dine på kinnet, gir klemmer, osv. nussing på munnen synes jeg er for de voksne imellom."

Hva mener du? Delta i debatten.

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!