STILIG BRYLLUP: Gry Hege og Christian Øverby giftet seg i august i fjor i den vakre slottskirken på Akershus festning i Oslo. Han er major og pressetalsmann i forsvarsstaben.

STILIG BRYLLUP: Gry Hege og Christian Øverby giftet seg i august i fjor i den vakre slottskirken på Akershus festning i Oslo. Han er major og pressetalsmann i forsvarsstaben. © Foto. Lasse Eriksson

- Hun er verdens nydeligste! Alt har gått veldig bra, og jeg har det kjempefint, sier den nybakte mammaen Gry Hege Thorslund (31) til Her og Nå.

Hun og ektemannen Christian Øverby (31) ble natt til torsdag foreldre til en liten prinsesse. Den lille jenta er parets første barn.

Paret har ennå ikke bestemt noe navn til den nyfødte.

- Vi skal sette oss ned nå, og finne et fint navn som passer. Det er litt vanskelig. Det er jo så mange fine navn, og det skal vare resten av livet, sier den nybakte mammaen.

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!