Kort sagt:

+ Solid

+ Sikker og lun sitteplass for barnet


- Litt korte reimer på bæresystemet/skulderreimene

- Har ikke fotløkker/støttepunkt til føttene

  • Totalvekt: 3,25 kg
  • Maksimal vektbelastning: 22 kg

Les hele testen: Stortest av bæremeiser

Godt utstyrt, sikker og god bæremeis.

Firepunkts sikkerhetsreimer og generelt gode justeringsmuligheter for barnet, selv om ikke alle innstillingene er like kjappe og enkle å utføre som på de med de beste løsningene. Spesielt høydejusteringen av sittehøyden kunne vært noe enklere.

Grei anbefalt maksimal vektbelastning.

Høy rygg gir en sikker og lun plass for barnet. Integrert sol- og regnskydd i ryggen - smart, dekker godt og fungerer bra.

Justerbar rygglengde på bæresystemet. Flere lommer, bl.a. stikklommer på sidene til f.eks. flaske/leker til barnet, lommer med glidelås til f.eks. nøkler og mobil på hoftebeltet og et godt oppbevaringsrom i bunn av meisen. Lomme i ryggen som kan brukes til drikkesystem.

Litt korte reimer på bæresystemet. Spesielt skulderreimene kan bli i korteste laget for storvokste personer - bør prøves.

God bærekomfort selv om den ikke kan matche de absolutt beste som er på markedet.

Utfellbar bøyle som gjør at den står stødig på bakken - oppleves solid.

Et topphåndtak for enkel håndtering.

Les hele saken


">

Spesifikasjoner

Produsent Deuter
Pris 3100

Konklusjon

Blir litt tung og romstor sammenlignet med mange av de andre. Er nok beste egnet for dem hvor de ytre målene (pakkevolum) ikke er av stor betydning og ikke for de minste barna. Likevel en god og ikke minst sikker sitteplass for barnet.Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!