Kort sagt:

+ Design

+ Ideel overgangskopp når en går fra flaske til kopp

+ Måleenhet

+ Enkel og grei demontering og rengjøring

+ 0 % Bisphenol A


- Blir litt matt i oppvaskmaskinen etter flere vask

- Kan bli noe varmeledende

En av testens dyreste produkter, men til tross for prisen fikk drikkekoppen NUK Learner bottle toppkarakter i denne testen, mye på grunn av at den var lett for barna å holde i, lett å drikke av og lett å rengjøre.

Les hele saken
Babycare.no. Har du tips til andre utsalgssteder, del det gjerne i kommentarfeltet under!

Tilbake til hovedartikkelen.

">

Spesifikasjoner

Produsent Nuk
Pris 99

Konklusjon

Håndtakene har små gummiknotter som hindrer at de små barnehendene sklir. I tillegg er håndtakene gode og runde. Koppen minner veldig om en vanlig tåteflaske som barna har kjennskap til fra før, noe som kan gjøre det lettere for barna ved overgangen fra flaske til drikkekopp. Tuten er i myk silikon, tåler tenner og koppen holder seg like fin.

Koppen er enkel å rengjøre fordi delene ikke er for små. Det blir noen deler å plukke fra hverandre hvis man tar av håndtakene hver gang, men den er superenkel å sette sammen. Akkurat passe mengde væske kommer ved hvert sug, det blir ikke noe søl.

De fleste testfamiliene opplevde denne som dryppfri og gir koppen best skussmål av alle koppene i testen, men én av familiene, familien Moreno, sier at «koppen var mye mer varmeledende enn det som er å forvente av en kopp. Koppen ble varmere enn melka som var i, og det gjorde at vi måtte varme melka i noe annet og tømme den i koppen når melka var ferdig.»

Kjøpetips: Babycare.no. Har du tips til andre utsalgssteder, del det gjerne i kommentarfeltet under!

Tilbake til hovedartikkelen.

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!