Bæremeiser: Littlelife Ultralight Convertible

Bæremeiser: Littlelife Ultralight Convertible © Foto: John Arne Tungen

Kort sagt:

+ Lav egenvekt og pakkevolum

+ God bærekomfort

+ Solide, enkle og gode løsninger


- Noe redusert utstyrsnivå, justeringsmuligheter og bærekomfort

- Noe lav anbefalt maksimal vektbelastning

  • Montane Norge AS - www.montane.no
  • Totalvekt: 2 kg
  • Maksimal vektbelastning: 15kg

Denne ser ut som en helt vanlig dagstursekk når den er slått sammen og glidelåsene er dradd til. Når en åpner hovedrommet i sekken finner en sittedelen til barnet.

Topunkts sikkerhetsreimer som festes i en godt utformet sitteplate som går godt opp i fremkant og gir bra stabilitet. God oppbevaringslomme, ankerpunkt som en skal sette foten inn i når en setter den på bakken - gjør at den står stødig. Avtagbar frontbeskyttelse mot ansikt/hake på barnet gjør dette enkelt å vaske.

Bæresystemet er har ikke justerbar rygglengde, passer kun til personer mellom 160 cm og 180 cm. Foruten dette et stabilt og godt bæresystem.

To topphåndtak for enkel håndtering og gode refleksdetaljer. Festepunkt til sol/regnskydd.

Les hele saken
testens hovedside

">

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 1299

Konklusjon

Denne meisen har ikke like gode justeringsmuligheter og like mange praktiske løsninger som storebroren Voyager, men dette er fortsatt en god bæremeis med generelt gode løsninger.

Har ikke samme utstyrsnivå og komfort som de absolutt beste, men en glimrende meis å ha med på reise (ytre mål på 28 cm x 22 cm x 55 cm), og turer hvor lav egenvekt og lite pakkevolum er viktig.

Tilbake til testens hovedside

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!