Bæremeiser: Phil&Teds Escape

Bæremeiser: Phil&Teds Escape © Foto: John Arne Tungen

Kort sagt:

+ Gjennomført produkt og lekkert design

+ Tar liten plass

+ Solid

+ Godt bæresystem

+ Generelt gode løsninger

+ Gode og enkle justeringsmuligheter


- Samme løsning på solskyddet som på Metro, der bøylen i solskyddet sprakk

- Noe lav anbefalt maksimal vektbelastning

Godt utstyrt med blant annet regn/solskydd, liten stellematte, opplegg for drikkesystem (for den voksne) og godt med oppbevaringsplass - for eksempel en avtagbar del som kan fungere som grei dagstursekk.

Firepunkts sikkerhetsreimer som enkelt justeres og festes og en godt utformet sitteplate som går godt opp i fremkant og gir bra stabilitet. Justerbar rygglengde på bæresystemet som er veldig enkelt å justere. To høye, gode stikklommer til f. eks flasker til barnet og et stort rom i ryggen på meisen i tillegg til den avtagbare.

To topphåndtak for enkel håndtering. Hodestøtte til barnet. Stigbøyler for føttene til barnet. Disse er enkle å justere i høyden og avlaster ryggen. Utfellbar bøyle som gjør at den står stødig på bakken. Samme løsning på sol/regnskyddet som Metro fra samme leverandør.

Les hele saken
testens hovedside

">

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 1990

Konklusjon

Solid og meget god bæremeis med et stilig design og godt med utstyr. Generelt godt bæresystem og bærekomfort, men noe lav anbefalt maksimal vektbelastning.

Alt i alt en meget god og solid bæremeis som anbefales!

Tilbake til testens hovedside

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!