Bæremeiser: Norrøna Barnemeis

Bæremeiser: Norrøna Barnemeis © Foto: John Arne Tungen

Kort sagt:

+ Sikker, enkel og solid

+ God bærekomfort

+ God sittestilling

+ Enkle og solide løsninger


- Noe redusert utstyrsnivå

  • Norrøna Sport AS - www.norrona.com
  • Totalvekt: 2,7 kg
  • Maksimal vektbelastning: 25 kg
  • Billigste vi fant: 1699,-

En uttakbar pute senker/hever sittehøyden med 5 - 6 cm. Innfestning av trepunkts sikkerhetsreimer gjør at den kan heves/senkes 10 cm. Passer godt også til små barn, men de minste barna vil ikke nå ned til selve meisen som fungerer som fotstøtte.

Ikke justerbar rygglengde på bæresystemet, men passer godt til personer mellom 165 og 185 cm. Rett og fin sittestilling og høy rygg som gir god beskyttelse. Barnet sitter også tett inntil ryggen til den voksne, noe som gir god stabilitet for den som bærer.

Avtakbar frontbeskyttelse mot ansikt/hake/bryst på barnet gjør dette enkelt å vaske. To topphåndtak for enkel håndtering.

Les hele saken
testens hovedside

">

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 1999

Konklusjon

Solid, god og stilren bæremeis. Ikke like godt utstyrt med praktiske løsninger, men greit oppbevaringsrom, nakkekrage og justeringsmuligheter til barnet som er meget enkle å bruke.

Ikke av dem som tar absolutt minst plass i bagasjerommet, men OK. Litt dårlig utrustet, men alt i alt en sikker, solid og god bæremeis.

Tilbake til testens hovedside

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!