Det er ikke offisielt ennå, men Madonna skal likevel ha fått beskjed: adopsjonen av 4 år gamle Mercy James fra Malawi går i boks.

Fredag skal popdronningen få den endelige beskjeden om at adopsjonen av Mercy vil bli gjennomført. Madonna overbeviste retten mandag om at hun er en god mor og vil ta godt vare på lille Mercy.

Det vellykkede rettsmøtet ble feiret med et stort middagsselskap i Madonnas regi, der hennes adoptivsønn David Banda stjal rampelyset sammen med sin nye søster. David skal ha holdt Mercy i hånden mens han løp rundt og fortalte middagsgjestene «Dette er min nye søster».

- Madonna så ekstremt stolt og lykkelig ut, og David var så morsom - han kunne ikke la Mercy være i fred og dro henne rundt til alle gjestene, sier en kilde til The Sun.

Yohane Banda møter David og Madonna

MØTTES IGJEN: Yohane Banda møter sin biologiske sønn David og hans adoptivmor Madonna © Foto: AP/Scanpix

Sterkt møte

Foruten Mercys møte med sin nye familie var det også et annet møte som fikk fram tårene i øynene til folk. David Banda, som forlot Malawi i 2006, fikk møte sin biologiske far Yohane for første gang siden han flyttet til Madonna i London.

David skal ifølge Daily Mail ikke ha gjenkjent sin biologiske far, og ikke ha forstått hva han sa. Likevel ble det et rørende møte, spesielt for Yohane Banda.

- Det var den stolteste dagen i mitt liv, å sitte her igjen med sønnen min. Nå vil jeg at han skal møte sine halvsøsken og se landsbyen hvor vi alle bor, sier Yohane Banda til The Sun.

- Bli sammen igjen

Yohane Banda snakker varmt om sønnen, og Madonnas oppdragelse. David snakket mye om sin far, Madonnas fraseparerte ektemann Guy Ritchie, og ga uttrykk for at han var svært glad i sin far. Det er derfor én ting Yohane Banda har å plukke på.

- Det hadde vært fint hvis de ordnet opp i problemene i stedet for å skille seg, for en skilsmisse er ikke noe bra for barna, sier Banda til Daily Mail.

Les også: Skilsmissen kan velte adopsjonen

Madonna har med seg alle sine tre barn, Lourdes (12), Rocco (8) og David (3) til Malawi, og planlegger å returnere til London på lørdag. Der venter de ansatte ved hennes luksushjem med et splitter nytt rom til Mercy - Madonna skal nemlig ha ringt hjem og forberedt de ansatte om å «forberede huset til ankomsten av hennes nye, lille jente».

Les også:

- Dager unna nytt barn

- For umoralsk for adopsjon

Madonna og Lourdes

STORESØSTER: Lourdes har fram til nå bare hatt småbrødre, men nå får hun en fire år gammel lillesøster. © Foto: AP/Scanpix

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!