test av bilstoler

TEST: HTS © FOTO: Forbruker-rapporten

HTS

Izi Up

Cirkapris: 1200 kr

Vektgruppe: 15-36 kg

Middels sikkerhet: Oppnår karakter 4,5 i hodestøtte og 4 på beltejustering. I frontkollisjon og setets konstruksjon får det karakter 3,5. Verre er det med stabilitet, hvor setet får karakter 2,5, og sidekollisjon, hvor setet får karakter 2.

God brukervennlighet og komfort: Praktisk sete med liten risiko for feilbruk. Karakteren for utsyn, 3, trekker litt ned.

Kommentar: Denne stolen har nå kommet i en ny og forbedret utgave under navnet iZi Up X2. Stolen som omtales i testen har ifølge HTS ikke vært i salg det siste året. Den nye stolen har tre nye friksjonspunkter inn mot bilseteryggen for å gi god stabilitet, i tillegg til en stabilitetsstropp som festes i bilens nakkepute. Ellers har stolen nå ekstra store sidestøtter i energiabsorberende materiale, for å gi bedre beskyttelse mot sidekollisjon. iZi Up X2 koster fra kr 1599.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent HTS
Pris 1200

Vår karakter

46 / 100

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!