Billig

Barbie motdukke (59,-) finnes i farger, klær og hårfrisyrer. Dukkene fra Kidsa.no er 30 cm lang og passer barn fra 3 år.

Paraplytrille til dukke (129,-) : En rosamønstret sammenleggbar paraplytrille fra Kidsa.no.

Den er utstyrt med doble hjul som øker sikkerheten, stabiliteten og som gjør det lettere for barnet å manøvrere trillen. Passer for dukker opp til 56 cm.

Puslespill med Barbapappafamilien i 36 biter (179,-) fra Sprell. Kommer i en koffert du kan ta med på tur.

Bok: Jeg kan lese og skrive (Rebus) (99 kroner). En bok som passer bra for barn som er nysgjerrig på bokstaver. Boka inneholder mange oppgaver som lærer bernet å skrive og lese. Du får den på Sprell.

Klær: Du finner olakjoler, rutete kjoler og ensfargede kjoler til jenter i nettbutikken til H&M . Priser fra 129,- til 149,- kroner.

Middels dyrt

Den klassiske Emma-boken med dukke (229 kroner). Dukken kan kjøpes separat på Sprell. Her får du både en bok og en leke på en gang.

Klær på nett: Du kan få en tøff hettejakke til gutt (179,-) og jeans (149,-) i H & M sin nettbutikk.

Musikkleke: Fisher-Price Laugh & Learn Lære DJ (399 kroner): Passer barn fra 2 til 5 år. Barn kan lære sanger ved å synge sammen med denne hippe vennen som synger og danser. DJ-figuren har 16 sanger og 4 spill. Han lærer bort tall, bokstaver, farger, former og til og med instrumenter. Finnes på www.kidsa.no.

Sjørøverskute: Kaptein Sabeltann - Grevinnen, Skuta til Greven av Gral (499,-)

Greven av Gral er en livsfarlig og ondskapsfull magiker og trollmann som hersker over alt og alle på øya Gral. Han prøver å lokke Kaptein Sabeltann til den forheksede øya si. Her kan det bli spennende sjørøverkamper i heimen.

Passer barn fra 3 år, og særlig skikkelige Sabeltann- fan.

Finnes på: www.kidsa.no

Dyrt

Lær barnet å fotografere: Med Fisher-Price Kid-Tough Vanntett Kamera (899 kroner) får barnet ditt et ekte digitalkamera som er robust nok og enkelt nok til at barn kan bruke det alene. Det er også vanntett for søl og sprut. Lagrer opp til 500 bilder med 64 MB minne.

Les mer på: www.kidsa.no

Lavendel dukkehus (1250 kroner): Stort dukkehus med dører og vinduer som kan åpnes og lukkes. Taket kan løftes av slik at det er lett å komme til ovenifra.

Huset er fra www.sprell.no .

Klær: Eksklusivt økologisk gavesett i fem deler (598,-) fra www.lillelavendel.no. Du får den i en egen gavepose i økologisk bomull. Inkluderer bukse, body, trøye, lue og smekke.

Polly Pocket (649,-): Er det ultimate kjøpesenter for Polly Pocket og vennene hennes. Her er motebutikk, musikkforetning, skjønnhetssalong, godteributikk. Du får med Polly dukke, to kjæledyr, innredning og mote. Passer for barn over 4 år.

Se også: Klikk Prisguide, og få enda flere gaveforslag.

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!