FARSDAGSKORT: Dette doble kortet er laget av blå kartong, hvit kartong og blomstrete dekorpapir. Hjertet er et klistremerke. Alt er kjøpt hos Panduro. Bokstavene er trykket ut i tykt, hvitt tegnepapir med en spesiell bokstavmaskin, som du får kjøpt på hobbybutikker som blant annet Bikuben. Du kan bruke fotoklistremerker for å lime på arkene, eller en limstift. Bruk ikke for mye lim, for da bøyer kortet seg.=

VERDENS BESTE: Et klistremerke-hjerte er prikken over i-en. © FOTO: Line Fredheim Storvik

Noen barn lager farsdagskort i barnehagen, men ikke alle. Du kan glede pappa med et selvlaget kort, og det trenger ikke være så avansert. Litt farget, tykt papir eller kartong med en fin barnetegning på fremsiden duger lenge. Har du lyst til å legge enda mer arbeid i det, finnes det mange tips og ideer i hobbybutikker.

LES OGSÅ: Pappas drømmedag.

Verdens beste pappa

Dette doble kortet er laget av blå kartong, hvit kartong og blomstrete dekorpapir. Hjertet er et klistremerke. Alt er kjøpt hos Panduro. Bokstavene er trykt ut i tykt, hvitt tegnepapir med en spesiell bokstavmaskin, som du får kjøpt på hobbybutikker som blant annet Bikuben. Du kan bruke fotoklistremerker for å lime på arkene, eller en limstift. Bruk ikke for mye lim, for da bøyer kortet seg.

Hjertekort

Dette doble kortet er laget av blå kartong, hvit kartong og prikkete dekorpapir. Alt er kjøpt hos hobbybutikkene Panduro og Bikuben. Hjertene er trykket ut i blått papir med en spesiell bokstavmaskin, som du får kjøpt på hobbybutikker som blant annet Bikuben. Du kan bruke fotoklistremerker for å feste arkene sammen, eller en limstift.

LES OGSÅ:Bak en kake til pappa.

farsdagskort

HJERTEKORT: Du finner masse flott, farget kartong og dekorpapir i hobbybutikker. © FOTO: Line Fredheim Storvik

farsdagskort

GLITTERKORT: Med farget kartong og litt glitter og vips så har du et flott kort til pappa. © FOTO: Line Fredheim Storvik

Glitterkort

Dette kortet har Morten (4 1/2) laget i barnehagen, men du kan også lage slike kort hjemme. Bruk tynn kartong, eller tykt tegnepapir og glitter og lim. Du får også tak i glitterlim, det vil si lim som inneholder glitter.

Kort til bestefar

Dette doble kortet til bestefar er laget av blå kartong, hvit kartong og prikkete dekorpapir. Alt er kjøpt hos hobbybutikkene Panduro og Bikuben. Bokstavene og hjertet er trykt ut i blått papir med en spesiell bokstavmaskin, som du får kjøpt på hobbybutikker som blant annet Bikuben. Du kan bruke fotoklistremerker for å feste arkene sammen, eller en limstift. Bruk ikke for mye lim, for da bøyer kortet seg.

LES: Flere saker fra foreldre.

farsdagskort

TIL BESTEFAR: Hjemmelagde kort er spesielt å få også for besteforeldre. © FOTO: Line Fredheim Storvik

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!