Fest i Beverly Park.

KJEMPEVILLA: Den kosmetiske kirurgen Paul Nassif og Adrienne Maloof hadde stilt huset sitt i Beverly Park til rådighet for partyet. © Foto: Bulls

Britney Spears' evner som mor er blitt heftig diskutert. Når det kommer til fester, er likevel Britney prinsessen på haugen.

Elbil-fest

I helgen arrangerte hun felles bursdag for sønnene Sean Preston og Jayden James. Jayden James ble to år fredag mens Preston fylte tre dagen etter.

Bursdagsbarna og de små vennene deres fikk kjøre rundt i små, elektriske biler med spesiallagde registreringsskilt.

Mor på plass

Blant de omtrent 50 gjestene var Britneys mor Lynne, som i forrige uke ga ut den mye omtalte boken «Through the storm» . Her skriver mamma Spears blant annet om datterens seksualvaner i de tidlige tenårene. Tydeligvis har ikke dette skapt så vondt blod mellom mor og datter at de ikke kan omgås.

Britney i jeans

Britneys søster, Jamie Lynn og hennes to måneder gamle datter Maddie, var også på plass. Det skal ikke mye fantasi til for å forstå at bilene ble tatt godt imot av ungene.

Britney stilte i grønn topp og jeans, et fornuftig valg når man skal stormløpe etter viltre barn i raske biler.

Det var plastikkirurg Paul Nassif og Adrienne Maloof, søsteren til Britneys gode venner Phil and George Maloof, som åpnet dørene i Beverly Park-villaen sin for festen.

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!