svar og vinn=

svar og vinn © PO Dybvik Stokke

svar og vinn=

svar og vinn © Toro

NB: Svar & Vinn GRAVID ligger på Gravid.no

Kjære leser! Hjelp oss med å gjøre Foreldre & Barn til et enda bedre blad. Kryss av i Svar & Vinn-undersøkelsen på innen 22. mars 2009, og bli med i trekningen av en velutstyrt barnestol til en verdi av kr 2826, og 5 bakepakker verdt kr 1500 hver.

Svar på undersøkelsen her

En klassiker i nye, trendy farger

Designet for å gi barnet ditt korrekt ergonomisk støtte når det sitter, gir Tripp Trapp barnet sjansen til å sitte fullverdig ved familiebordet. De unike justeringsegenskapene til Tripp Trapp tilpasses barnet etterhvert som det vokser for å garantere at barnet alltid sitter komfortabelt.

Premiestolen er avbildet i én av fire nye farger med Baby Set-innsats og pute til en samlet verdi av kr 2377. Den er også tilgjengelig i åtte klassiske Tripp Trapp-farger og åtte ulike putemønstre. Med i premien er Stokke Table Top, et praktisk bord for spising, leking og læring. Det gjennomsiktige brettet leveres med seks forskjellige sjablonger som kan festes på, og har en verdi kr 449.

Bakepakke til familiehelgen

5 heldige vinnere får en familiegavepakke fra Toro til en verdi av kr 1500 pr. stk. Pakkene er fylt med morsomme produkter som passer både til hverdag og fest: Dobbelt vaffeljern, familiepakke med vaffelrøre, Sirius Sjokolademuffins, Lys Muffins, flott muffinsstativ fra CACAS, Lys Glasurmiks, Sjokoladekakemiks langpanne og Sjokoladeglasur.

Les hele saken
Les alt om:

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!