Kort sagt:

+ Justerbar størrelse på rommene

+ Innerdelen kan tas ut og vaskes

+ Plass til brødskiver, yoghurt og frukt

+ Enkel å åpne/lukke


- Litt stor i sekken

Marius er en praktisk matboks med gjennomtenkte løsninger som har plass til det du trenger.

Les hele saken

Praktisk løsning : 5

Størrelse ift å få plass til det man trenger, er rommene logiske ift praktisk bruk (plass til yoghurt, frukt?), hvor mye plass tar boksen i sekken, kan den stables i kjøkkenskapet, materialvalg, design, etc.

Matboksen har ett stort, og opptil 3 mindre rom som kan deles opp med skillevegger. Boksen er stor nok til at den fint rommer både brødskiver, frukt og yoghurt. Det ytre laget er i metall, med en innerdel i plast som du kan ta ut og vaske for seg. Den er også lett å stable i kjøleskapet. For de minste kan boksen være litt stor i sekken, men alt i alt er dette en meget praktisk matboks.

Matboksens holdbarhet: 4

I hvilken grad klarer matboksen å holde maten frisk når den ligger i skolesekken?

Matboksen inneholder ikke kjøleelementer, men siden den har to lag med kombinasjon av plast og metall, klarer den å holde maten kald litt lenger enn de rene plastboksene.

Rengjøring : 5

Kan lokket tas av og vaskes for seg? Hvor mye plass tar den i oppvaskmaskinen?

Metalldelen må vaskes/tørkes av for hånd, men det er fort gjort. Plastdelen kan tas ut og vaskes i oppvaskmaskin. Tar en del plass i oppvaskmaskinen, men er ellers lett å gjøre ren.

Praktisk bruk for barnet: 5

Er den enkel å åpne/lukke selv, ligger pålegget fortsatt på brødskiva til lunsj, ligger boksen stødig på pulten mens barnet spiser, etc.

Enkel å åpne og lukke for barn i alle aldre, med passe store rom til brødskiver og ekstra av det man måtte ønske. Innholdet blandes ikke, og pålegget sitter på plass.

Spesifikasjoner

Produsent Nordic Kids AS
Pris 199,00
Produktbeskrivelse

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!