Kort sagt:

+ Kan

+ God plass inni med tre rom

+ Gaffel/skje i lokket

+ Ligger stødig på pulten


- Ikke plass til vanlig yoghurt-beger

- Gummi tiltrekker seg støv og sand

- Kan bli misfarget i vask

- Vanskelig å feste lokket for de minste barna

- Brødskiver kan bli most

Fin matboks som er praktisk i bruk - gummimaterialet byr på noen ulemper.

Les hele saken

Praktisk løsning : 5

Størrelse ift å få plass til det man trenger, er rommene logiske ift praktisk bruk (plass til yoghurt, frukt?), hvor mye plass tar boksen i sekken, kan den stables i kjøkkenskapet, materialvalg, design, etc.

En ganske stor matboks med inndeling i tre rom, og med en egen gaffel/skje i lokket. Størrelsen er logisk hvis du for eksempel vil ha med noen brødskiver, frukt og nøtter/musli. Siden matboksen er i et mykt gummimateriale, kan den også "krympes" når den ikke er i bruk, og tar minimalt med plass i skapet. Det at den er myk gjør også at den bør fraktes liggende, hvis ikke kan brødskivene bli most.

Matboksens holdbarhet: 4

I hvilken grad klarer matboksen å holde maten frisk når den ligger i skolesekken?

Bør stå i kjøleskap hvis du har med yoghurt. Brødskiver blir ikke tørre, men knekkebrød kan bli myke.

Rengjøring : 5

Kan lokket tas av og vaskes for seg? Hvor mye plass tar den i oppvaskmaskinen?

Enkel og rengjøre og tar liten plass i oppvaskmaskinen siden lokket kan tas helt av. En av testerne opplevde at lokket ble skjoldete og tok til seg farge av tomatsaus.

Praktisk bruk for barnet: 4

Er den enkel å åpne/lukke selv, ligger pålegget fortsatt på brødskiva til lunsj, ligger boksen stødig på pulten mens barnet spiser, etc.

For de minste barna kan lokket være litt vanskelig å få av og på. Dersom barnet er av typen som kaster rundt på sekken, passer denne matboksen heller ikke så godt, da det myke materialet kan gi etter. Men ellers er matboksen grei å bruke og den ligger veldig stødig på pulten mens barnet spiser.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 69,00
Produktbeskrivelse

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!