Kort sagt:

+ Kjøleelement


- Stor og klumpete

- Mange deler som tar tid å sette sammen

- Ikke ment for brødskiver, pålegget faller av

Kjølelementet er et pluss, men det er for mye annet med denne matboksen som ikke fungerer så bra.

Les hele saken

Praktisk løsning : 2

Størrelse ift å få plass til det man trenger, er rommene logiske ift praktisk bruk (plass til yoghurt, frukt?), hvor mye plass tar boksen i sekken, kan den stables i kjøkkenskapet, materialvalg, design, etc.

Dette er uten tvil den mest upraktiske av matboksene i sekken. Matboksen, som er utformet som en koffert, er stor og klumpete med mange løse deler som lett kan bli borte. Det tar også mye tid og er vanskelig for et barn å ta matboksen fra hverandre og å sette den sammen igjen.

Matboksens holdbarhet: 5

I hvilken grad klarer matboksen å holde maten frisk når den ligger i skolesekken?

Denne matboksen er den eneste av de vi har testet som har med eget kjøleelement. Maten holder seg derfor meget frisk, så lenge du har husket å legge kjøleelementet i fryseren på forhånd. Hvis du ikke bruker kjøleelementet, blir maten fort varm.

Rengjøring : 4

Kan lokket tas av og vaskes for seg? Hvor mye plass tar den i oppvaskmaskinen?

Mange deler som tar stor plass i oppvaskmaskinen. Alt går i maskinen og den er ellers lett å rengjøre.

Praktisk bruk for barnet: 2

Er den enkel å åpne/lukke selv, ligger pålegget fortsatt på brødskiva til lunsj, ligger boksen stødig på pulten mens barnet spiser, etc.

Matboksen er stor og klumpete og kan åpnes i begge ender, noe som gjør at innmaten fort detter ut og skaper fullt kaos. For de minste barna er denne for komplisert å bruke.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 299,00
Produktbeskrivelse

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!