Kort sagt:

+ Riktige hudtoner.

+ De små detaljene vises.

+ Generelt god kvalitet.

+ Enkel og brukervennlig nettside.

+ Rask leveringstid.


- Svikter litt på snøbildet for blir for grått.

- En av testens dyreste.

Vi forventer mye her siden prisen er såpass stiv, hele 1544 kroner på bestillingen. Det ser imidlertid ut til at man må betale for å få god fotokvalitet.

- Disse er gode på hudtoner. Hudfargene stemmer godt med originalen. I tillegg kan jeg skimte de små detaljene som mange av de andre i testen har utelukket, sier Hannemann.

- Jeg er enig, disse bildene er langt over gjennomsnittet. Likevel når det ikke helt til topps. Jeg ser blant annet at snøen blir litt gråere enn originalen og at høylyset i bildet er dratt opp for mye. Men dette er bare småpirk, sier Nordli.

Nettsiden er enkel og oversiktlig. Det går kjapt å laste opp bildene, og bildene ankom etter bare fire dager.

Les hele saken

Gjengivelse og dynamisk omfang: 5

Likhet med orginalen. Er bildet gjengitt slik det ble sendt inn? Hvordan leverandøren har taklet detaljer, skygger og høylys?

Stort sett upåklagelig, sett bort fra snøbildet, som ble litt gråere enn originalen.

Hudtone: 6

Det kan være en utfordring å gjengi korrekt hudtone i bildet. Svært avgjørende hvis personen i bildet ser grå, rød eller blek ut.

Riktige hudtoner. Ingenting å utsette på dette her.

Leveringstid og brukervennlighet på nettsiden:: 5

Pluss hvis bestillingen gikk kjapt og effektivt. Minus for treg side, få valgmuligheter, uforståelige ord og forstyrrende elementer.

Enkel og effektiv nettside og rask leveringstid, fire dager. Et lite minus er at bankbrikken måtte brukes her. Det var ikke nødvendig hos Preus, som har identisk opplastingssystem.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris
Priseksempler 10x13-format: 3,99 per stk. 30x45-format: 149,00 kr. stk. Porto: 168,00 kr.

Konklusjon

God kvalitet fra en klassisk fotofremkallingstjeneste.

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!