Kort sagt:

+ Likhet med originalen.

+ Synlige detaljer.

+ God kvalitet på bildene.


- Svikter litt i hudtonene.

- Tungvint nettside.

– Disse kopiene samsvarer godt med orginalen. Alle bildene er gode, men de kan ikke måle seg helt med vinneren. Likevel er disse bildene absolutt over gjennomsnittet, sier Nordli.

Det er på ansiktsbildet og snøbildet Japan Photo får problemer.

– Gutten på bildet ser litt blek og blå ut i ansiktet. Ellers er resten av fargene på bildet gjengitt riktig. På snøbildet er snøen litt for blå, sier Nordli.

– Jeg liker disse bildene. De har løst uværsbildet godt med synlige detaljer og riktig fargegjengivelse, sier Hannemann.

Nettsiden er noe tung å bruke. Det tar lang tid å finne ut hvordan man velger riktig format, og vi fikk chat-tjenesten ga feilmeldinger da vi prøvde den. Formatene i 30x45 måtte også velges én og én, noe som tok lang tid.

Les hele saken

Gjengivelse og dynamisk omfang: 5

Likhet med orginalen. Er bildet gjengitt slik det ble sendt inn? Hvordan leverandøren har taklet detaljer, skygger og høylys?

Bildene samsvarer godt med originalen, men kan likevel ikke måle seg opp mot vinneren. Likevel over gjennomsnittet. Snøbildet blir litt for blått i forhold til originalen.

Hudtone: 2

Det kan være en utfordring å gjengi korrekt hudtone i bildet. Svært avgjørende hvis personen i bildet ser grå, rød eller blek ut.

Her skranter det litt. Hudtonene i bildet er litt for bleke og blå.

Leveringstid og brukervennlighet på nettsiden:: 2

Pluss hvis bestillingen gikk kjapt og effektivt. Minus for treg side, få valgmuligheter, uforståelige ord og forstyrrende elementer.

Noe ulogisk side med dårlig forklaring om hvor en finner de forskjellige formatene. Live-chatten funker ikke.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris
Priseksempler 10x13-format: 1,19 per stk. 30x45-format: 59,00 kr. stk. Porto: 99,00 kr.

Konklusjon

Over gjennomsnittet gode bilder som likevel ikke når helt opp.

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!