Kort sagt:

+ Generelt god kvalitet.

+ Riktige hudtoner.

+ God fargegjengivelse som stemmer med originalen.

+ Testens billigste alternativ.

+ Effektiv og enkel bestilling.


- Lang leveringstid.

- Få valgmuligheter.

Hos iPhoto er det ikke mulig å bestille 30x45-format, så vi måtte nøye oss med 20x30. Til tross for få valgmuligheter er vi imponert over dette tilbudet fra Apple.

- Disse bildene ligner på testvinneren. Fargene ser fine ut, detaljene synes og hudtonene er gode. Bildekvaliteten er det ingenting å utsette på, sier Nordli. 

Dette var desidert stedet det gikk mest smertefritt å bestille fra. Hvis du er Apple-bruker, vel å merke. Bestillingen var gjort på et øyeblikk, og beløpet ble trukket direkte via Apple-Id. Dette er også testens billigste alternativ. Imidlertid tok det nærmere to uker før bildene var fremme.

Les hele saken

Gjengivelse og dynamisk omfang: 6

Likhet med orginalen. Er bildet gjengitt slik det ble sendt inn? Hvordan leverandøren har taklet detaljer, skygger og høylys?

Upåklagelig. Bildene har nesten samme kvalitet som testvinneren.

Hudtone: 6

Det kan være en utfordring å gjengi korrekt hudtone i bildet. Svært avgjørende hvis personen i bildet ser grå, rød eller blek ut.

Riktige hudtoner.

Leveringstid og brukervennlighet på nettsiden:: 5

Pluss hvis bestillingen gikk kjapt og effektivt. Minus for treg side, få valgmuligheter, uforståelige ord og forstyrrende elementer.

Stedet det var mest effektivt og enkelt å bestille fra. Bestillingen var gjort med noen få tastetrykk. Minus for at leveringstiden var på nærmere to uker og for at de har få valgmuligheter når det kommer til format.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris
Priseksempler 10x15-format: 0,99 per stk. 20x30-format: 15,99 kr. stk. Porto: 40,00 kr.

Konklusjon

Hadde det ikke vært for de få valgmulighetene og den lange leveringstiden hadde iPhoto nådd helt til topps.

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!