Kort sagt:

+ Takler snøbildet godt.

+ Enkle nettsider.

+ Hyggelig pris.


- For mye rødskjær.

- Skyggepartiene gror igjen.

- Lang leveringstid.

På lik linje med iPhoto er det heller ikke mulig å velge 30x45-format i Photobox. Her måtte vi også nøye oss med 20x30-format.

- Kvaliteten på disse bildene er i samme klasse som bildene fra Japan Photo, Postfoto og Elkjøp, bare et trinn under. Skyggepartiene gror igjen her, og fargene er en del rødere enn originalbildene, sier Nordli.

Hudtonene er for røde, men snøbildet er godt. 

Nettsiden er det ingenting å utsette på. Bestillingen går kjapt og enkelt for seg. Likevel tok det ti dager før bildene var fremme, noe som trekker litt ned.

Les hele saken

Gjengivelse og dynamisk omfang: 5

Likhet med orginalen. Er bildet gjengitt slik det ble sendt inn? Hvordan leverandøren har taklet detaljer, skygger og høylys?

Til tross for litt for mye rødskjær og at bildene er litt for mørke, er disse akseptable. Det vanskelige snøbildet er derimot løst på en god måte.

Hudtone: 3

Det kan være en utfordring å gjengi korrekt hudtone i bildet. Svært avgjørende hvis personen i bildet ser grå, rød eller blek ut.

Hudtonene er litt for røde her.

Leveringstid og brukervennlighet på nettsiden:: 4

Pluss hvis bestillingen gikk kjapt og effektivt. Minus for treg side, få valgmuligheter, uforståelige ord og forstyrrende elementer.

Bra nettside, men minus for begrensede valgmuligheter og at bildene ikke var fremme før etter ti dager.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris
Priseksempler 10x13-format: 0,89 per stk. 20x30-format: 14,99 kr. stk. Porto: 97,00 kr.

Konklusjon

Gjennomsnittlig fotokvalitet og få valgmuligheter.

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!