Flekkene av jord, kakao, vin og olje er godt synlige. I tillegg har erfarer vår testekspert at dette vaskemiddelet forsteiner seg i vaskekoppen, slik at det ikke blir godt skylt ut i vannet.

- Pulveret vil sitte igjen i koppen på grunn av klumping, slik at doseringen blir uforutsigbar, og dermed får man et svært usikkert vaskeresultat, uavhengig av den egentlige effekten av pulveret, sier Karlsen.

Det er svært sjelden at produsenter av vaskemidler sliter med dette problemet nå, mener Karlsen. Ingen bedring etter andre vask. Lukten er ikke påtrengende, men ikke god heller.'

Dette sier Lise Mette Kjellberg, Senior kommunikasjonsrådgiver i ICA Norge om testresultatet:

Dette tar vi alvorlig og vi er allerede i gang med å teste produktet hos vår leverandør. Det er ekstremt sjelden at vaskemiddel klumper seg og det skal selvfølgelig ikke skje. Smart365 selges til vår laveste pris, men skal likevel holde god kvalitet. Vi har ikke tidligere mottatt noen klager på dette vaskemiddelet, men vil undersøke videre hva som kan ha skjedd med pakken dere har testet.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 14,50
Bruksformål Klesvask, farget tøy
Mengde 1 kg

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!