Seal

Adopterer Heidi Klums datter

Nå kan alle i stjernefamilien få samme etternavn.

FAR OG DATTER: Leni er nå adoptert etter alle kunstens regler, og Seal kan med rette kanne henne sin datter.

FAR OG DATTER: Leni er nå adoptert etter alle kunstens regler, og Seal kan med rette kanne henne sin datter. Foto: Foto. Bulls

Publisert Oppdatert

For drøye to måneder siden ble han pappa på gamlemåten. Nå blir han far igjen, men denne gangen er det ved hjelp av jussen.

Far til fire

Nylig gikk adopsjonen av Heidi Klums datter Leni gjennom, så nå kan den populære artisten kalle seg far til fire.

- Det gjør henne ikke noe mer eller mindre til min datter. Det har hun vært hele tiden, sier Seal til det tyske nettstedet Gala.de.

Hensikten med adopsjonen skal, ifølge stjerne, være at femåringen Leni ikke skal føle seg utenfor. Nå kan hun få etternavnet Samuel - akkurat som Seal, Heidi og de tre andre barna, skriver danske Ekstrabladet .

Kysset andre

Leni er et resultat av supermodellens forhold til Flavio Briatore. Samme dag som hun meddelte at hun var blitt gravid, gikk hun fra den italienske forretningsmannen og Formel-direktøren.

Det skjedde etter at han hadde kysset en annen kvinne.

Heidi ble sammen med Seal mens hun var gravid, og i mai 2004 fødte hun Leni. Presis ett år senere giftet Seal og heidi seg. Senere har de fått sønnene Henry og Johan.

Les også:

Drahjelp til barnløse

Adoptivbarnas papegøyespråk

Gentleman

Flavio Briatore har har aldri hatt noe med datteren å gjøre, og Heidi har flere ganger gitt klart uttrykk for at Seal er å betrakte som Lenis far.

KJERNEFAMILIE: Heidi Klum,  Seal og barna Henry og Leni på bytur i New York.

KJERNEFAMILIE: Heidi Klum, Seal og barna Henry og Leni på bytur i New York. Foto: Foto: Bulls

- Flavio har tatt det hele som en gentleman, forteller Seal:

- Jeg har utrolig stor respekt for Flavio. Jeg hadde nok ikke greit å forholde meg så voksent til det selv. Hvis han på et eller annet tidspunkt skulle ønske å se Leni, er han hjertelig velkommen, sier Seal.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning