Foreldreklubbens gavedryss Godviljen:

- Å gjennomføre fødsel og barseltid alene har vært knalltøft.

Gunn Auno-Olbrekk mistet mannen sin i sommer, mens hun var gravid med sitt fjerde barn. Nå har Foreldreklubben gitt familien en håndsrekning.

GODVILJEN: Storm Viktor (2), Gøril (8), Frida Erika (5 mnd) og Ørjan (10) kan glede seg til å fornye garderoben med et gavekort på 10 000 kroner fra Lindex.

GODVILJEN: Storm Viktor (2), Gøril (8), Frida Erika (5 mnd) og Ørjan (10) kan glede seg til å fornye garderoben med et gavekort på 10 000 kroner fra Lindex. Foto: FOTO: Privat

Publisert Oppdatert

- Dette hadde jeg aldri i verden trodd, sier Gunn når Foreldre.no ringer for å fortelle henne at hun er en av de heldige som får et gavekort på 10 000 kroner fra Lindex gjennom Foreldreklubbens gavedryss, Godviljen.

I juni 2013 døde mannen til Gunn i en arbeidsulykke mens han jobbet med oppussing av huset deres. Gunn var da seks måneder på vei med sitt fjerde barn.

- Å gjennomføre fødsel og barseltid alene har vært knalltøft. Bare det å skulle bli kjent med en ny baby mens jeg har tre andre barn å ta vare på, har vært en utfordring. Hodet har ikke bestandig hengt med, forteller hun.

Sorgbearbeidelse har det ennå ikke blitt tid til.

- Nei, jeg har ikke tenkt på meg selv siden i sommer. Vi må prøve å finne tilbake til en normal hverdag, det har vi ikke klart ennå. Men det er rart med tida som går. Jeg synes det nettopp skjedde.

Gode naboer og venner

ALENEMOR: Gunn Auno-Olbrekk ble alene med ansvaret for fire barn etter at mannen døde i en ulykke. Nå har Foreldreklubben gitt familien et gavekort på 10 000 kroner fra Lindex.

ALENEMOR: Gunn Auno-Olbrekk ble alene med ansvaret for fire barn etter at mannen døde i en ulykke. Nå har Foreldreklubben gitt familien et gavekort på 10 000 kroner fra Lindex. Foto: FOTO: Privat

Gunn er nå i fødselspermisjon med yngstejenta på fem måneder. Hun sier det har vært tøffe tak siden mannen hennes døde i sommer. Hverken hennes eller mannens familie bor i nærheten, men gode naboer og venner har hjulpet til mye.

- Vi har fine folk rundt oss som har hjulpet oss mye. Naboer og venner har bidratt både med barnepass og matlaging, forteller Gunn.

Gode naboer og venner har også sørget for at de to yngste barna på fem måneder og to år, har arvet mye klær og utstyr. Men de to eldste, som er 10 og 8 år, har ingen å arve av. Gavekortet på 10 000 kroner hos Lindex vil derfor først og fremst bli brukt på dem.

- De går på forskjellige fritidsaktiviteter og trenger mye utstyr og klær, så dette gavekortet kommer veldig godt med. Det betyr mye for oss, dette. Kanskje vi nå kan prioritere å gjøre noe annet sammen også, sier Gunn.

For CP-rammede Nora Sofie slites klærne ut fort. Hun er en av de heldige som har fått ny garderobe gjennom Foreldreklubbens gavedryss Godviljen.

Gyldig i tre år

Gavekortet fra Lindex på 10 000 kroner er gyldig i tre år, og kan benyttes i alle Lindex-butikker i Norge, på alle varer.

TUNG SORG: Fred Rune Auno-Olbrekk døde i en arbeidsulykke i juni. F.v: Ørjan, Fred, Gøril og Storm Viktor.

TUNG SORG: Fred Rune Auno-Olbrekk døde i en arbeidsulykke i juni. F.v: Ørjan, Fred, Gøril og Storm Viktor. Foto: FOTO: Privat

Søknadsfristen var 3.mars 2014.

Les mer om «Godviljen» her.

Tidligere har Matthew (2) fått en lekeplass av Foreldreklubbens gavedryss Godviljen.

Kriterier

For å søke om hjelp fra Godviljen, må du være medlem i Foreldreklubben.

Er du ikke medlem fra før, kan du enkelt registrere deg her.

Om Foreldreklubben

Foreldreklubben.no er en gratis fordelsklubb for foreldre og for de som venter barn. Det er ingen forpliktelser tilknyttet medlemskapet. Foreldreklubben har snart 20.000 medlemmer.

Bli medlem her.

Medlemskapet er gratis, og har ingen bindingstid eller forpliktelser.

Foreldreklubben er en del av klikk.no og eies av Egmont.

Les også:

Familieøkonomi: Du kan spare 10 000 i måneden

Silje droppet gaver på babyshower - ga pengene til dødssyke barn

Julen ble reddet for Hanna (6)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning