Tema: skalldyr

Under har vi samlet alle klikk's artikler om temaet "skalldyr" (63)

Blåskjell - enklere enn du tror

Det er fort gjort å stelle i stand et velsmakende måltid med blåskjell.

De beste hvitvinene under 200 kroner

Her er de ti beste, tørre hvitvinene i polets basissortiment under 200 kroner.

Blåskjell thai style

Pad Hoi Malaeng er en både spicy og deilig vri på blåskjell.

Det kan føre til intense smerter

Dette visste du ikke om sommermaten.

Friske sommerviner

Sancerre og pouilly fumé er som skapt for sommerens sjømat og salater. Her er de beste kjøpene.

Viner å møte våren med

Her er fem gode hvitviner for 2014.

Supre sommerviner

Sancerre og pouilly fumé er som skapt for sommerens sjømat og salater. Her er de beste kjøpene.

Billige bobler til 17. mai

Synes du prisene på champagne blir i drøyeste laget? Cava koster halvparten av de billigste champagnene og kan være like bra.

Friske viner å møte våren med

Disse portugisiske hvitvinene er glimrende til fisk, skalldyr og salater når det blir varmere i været.

Glimrende sancerre

Vi har testet sancerre og naboen pouilly fumé. Her er de beste kjøpene.

Denne cavaen er bedre enn sjampis

Gruser det meste av billig champagne.

Knasende tørr chablis

Vi har testet 20 chabliser under 180 kroner, og viser deg de beste kjøpene.

Sommerfavorittene

Tyske hvitviner er veldig populære i Norge, og de tørre rieslingene er også veldig matvennlige. Vi gir deg de beste kjøpene under 150 kroner.

Friske og fruktige

Viner laget på sauvignon blanc er gode til både fisk og skalldyr. De er også glimrende til vårens nye asparges.

Fruktige italienere

De nord-italienske soave-vinene er både friske og fruktige, og er veldig gode til sjømat. Vi har testet og presenterer de fem beste.

De beste rieslingene

Vi har testet tørre, tyske rieslinger til under 150 kroner. Her er de fem beste.

De beste chablisene

Vi har testet chablis til under 200 kroner. Her er de fem beste.

Terrassevin allerede?

Denne friske og fruktige hvitvinen fra Østerrike er som laget for late dager på terrassen.

Rik burgunder

Her er vinen du skal drikke til luksuriøs sjømat.

Frisk og fruktig spanjol

Her er noe så sjeldent som en både billig og god spansk hvitvin.