Tema: hobbyprosjekter

Under har vi samlet alle klikk's artikler om temaet "hobbyprosjekter" (76)

Forstørr et bilde - Få egen kunst!

Har du tatt et flott bilde som ligger på PC-en din når det skulle ha vært forstørret og hengt opp på veggen? Ta deg råd til å forstørre et bilde eller to.

Fotografering

Digitale kameraer åpner for nye muligheter på fotofronten og bidrar at fotograferingen blir rimeligere og desto mer morsom. Her er noen nyttige tips og linker.

Bøker som hobby

Alle har et forhold til bøker. Noen leser alt og alltid, andre har knapt åpnet et bok side de gikk på skolen. Å lese bøker er like fullt en hobby som mange dyrker i større eller mindre grad.

Lun sensommer

Lag høstens koseligste fleecepledd eller en varm og behagelig poncho og nyt sensommeren uten å fryse. Vi tar snarveien og bruker ferdigkjøpte, rimelige pledd. De varer hele vinteren også.

Sett det i en ramme

De fleste har flotte ting liggende i skap og skuffer. Ting som ikke kan brukes og som man ikke har hjerte til å kaste. Kanskje du kan sette på en ramme og henge det på veggen?

Ferieminner

Selv om ferien er over, så kan du ta vare på minnene. Gjør så mye ut av det som du gidder, så får du og familien noe å mimre over når det hele kommer litt på avstand. Feriebildene fortjener ikke å bli gjemt i en skuff.

Lag et blomstertre

Uansett om du har en egen blomstereng i hagen eller om du plukker med deg noen prestekrager på veien hjem, så kan du lage et lekkert blomstertre. Perfekt som vertinnegave!

Flytt kjøkkenet ut

Det er ikke nødvendig å løpe ut og inn når du har gjester og skal grille. Med enkle midler kan du flytte det alle meste ut, slik at du i stedet kan bruke tiden på å snakke med gjestene.

Latmannshagen

Det er ikke alle som har grønne fingre eller all verdens tid til å tusle rundt i hagen. Men det er likevel ikke umulig å få en frodig og grønn hageflekk som ikke krever all din tid. Her får du noen tips.

Sommerens smykker lager du selv

Nå er alt lov på smykkefronten. Slå deg løs med perler i alle regnbuens farger og få sommerens mest personlige smykke. Vanskelighetsgraden bestemmer du selv.

Sommerspill

Det er ikke alle som orker å sitte stille i solen i timesvis. Få med deg hele familien og lek i hagen eller i nærmeste park/strand. Her får du noen tips til morsomme sommerspill for hele familien.

Pynt opp feiekosten

Om du pynter litt på den kjedelige piasavakosten, så blir det kanskje hyggeligere å feie terrassen. Det eneste du trenger er tid og fantasi, litt maling eller beis og noen strøk med lakk.

Fra vinterlang til sommerkort

Har du jeans som har blitt for korte? Eller er de kanskje slitt eller umoderne? Eller til og med i feil størrelse? Finn frem saks, nål og tråd og gjør dem om til trendy sommermote i stedet.

Kreativ oppbevaring

Vi leter ofte etter skreddersydde oppbevaringsmuligheter. Og det er ikke alltid at det perfekte er å oppdrive i butikkene. Sett fantasien i sving og lag dine egne løsninger.

Utehobby for de minste

Barn synes sjelden at det er morsomt å sitte rett opp og ned i solen. Gir barna noe å holde på med utendørs derimot, da kan de holde på i timesvis. Og kanskje kan dere lage noe fint?

Et puslespill

Trodde du at puslespill var noe man drev med i barnehagen? Faktisk så kan et stort puslespill være ren terapi og utrolig avslappende (eller vanvittig frustrerende).

Forberedelser i hagen

Det er vår og tid for å forberede sommeren i hagen. Selv om det kanskje er for tidlig å sette i gang plantingen, så er det greit å være klar.

Smaken er saken

Med vårsola våkner hagedrømmene. Mange har fablet om egen kjøkkenhage i årevis uten å gjøre noe med det. Men fingrene trenger slett ikke være så grønne...

Mal på veggen

Har du en kjedelig, ensfarget vegg som skriker etter kunst? Mal rett på veggen ved hjelp av maskeringstape, sjablonger eller på frihånd.

Hobbydepot

Vi som klør i fingrene etter å starte på det ene hobbyprosjektet etter det andre bør ha hobbymateriell tilgjengelig for å ikke miste ideen. Lag ditt eget hobby-depot.

Nettbutikker for de kreative

Uansett hvilken hobby du har, så finnes det nettbutikker som gir deg et godt utvalg av materialer og utstyr. Mest sannsynlig sparer du noen kroner også.