Tema: doosan

Under har vi samlet alle klikk's artikler om temaet "doosan" (69)

Møter kundebehov med ny teknologi

Verktøyforhandler Digernes AS inviterte med et par titalls kunder til et todagers besøk i Fagersta for å se hvorfor Seco Tools er i verdenstoppen innen sponfraskillende verktøy. Den svenske globale verktøyprodusenten skuffet ikke og kunne by på spennende løsninger og gode prosesser.

Gnosjö Plåtindustri med automatisk kantpressecelle fra Salvagnini

Gnosjö Plåtindustri AB i Gnosjö, Sverige øker sin produksjonskapasitet ved å investere i en Roboformer - en automatisk kantpressecelle som består av en kantpresse og industrirobot som drives av ett enkelt kontrollsystem og programvare.

Fagarbeidarane nøkkelen til å effektivisere industrien

Kompetanse var nøkkelord når Norsk Industri og ei rekke andre arrangørar samla over 300 industrivener til INDUSTRI2014 i Bodø. Med dette har konferansen etablert seg i Nordland som eit av dei største nasjonale samlingspunkta for industrien.

Enda mer økonomisk kjerneboring

FEIN, som produserer profesjonelle elektroverktøy og tilbehør, har komponert nye sett: FEIN kjernebor fås nå i åtte sett til redusert pris. Med Best-of-Cutter-settene sparer kundene inntil 27 prosent sammenlignet med kjøp av enkeltvis.

CoroMill 345-skjær forenkler planfresing i rustfritt stål

Ny generasjon skjær fra Sandvik Coromant gir lavere skjærekrefter og økt produktivitet.

AGA først med hybridregulator

Smoothflo, er verdens mest avanserte regulator, i hvert fall i følge produsenten. Den nye ett-trinns regulatoren, gir samme trykkstabilitet som en to-trinns regulator.

Schunk EGP 25-speed gjør 3 mm slag på 0.03 sek

Det mekatroniske gripeverktøyet Schunk EGP 25-speed er det minste gripeverktøyet på markedet med integrert elektronikk. Dessuten er EGP 25-speed også det raskeste med bare 0.03 sekunder for og stenge ved en slaglengde på 3 mm.

Sandvik-verktøy gir konkurransefordeler

Det er mange tendenser innenfor olje- og gassindustrien som former utviklingen av nye skjæreverktøy. Eksempelvis blir delene større og materialene mer eksotiske. Etter hvert som bransjen beveger seg ut på dypere vann, vil komponentenes nøyaktighet, overflatekvalitet og prosessikkerhet prioriteres høyere.

Ringnes Proto-Teknikk vurderer ny eierstruktur

Fire ansatte og nær syv millioner i omsetning i en årrekke, likevel ser Truls Ringnes seg om etter en mulig ny eierstruktur. – Jeg har holdt på med dreiing og maskinering i 28 år så tiden er kanskje moden for endring, sier oslomannen til Maskinregisteret.

Ti søkere til samarbeidsprosjekter

NCE Systems Engineering har foreløpig mottatt fem søknader fra bedrifter som ønsker støtte for å mobilisere innovasjonsprosjekter og ytterligere fem er underveis. – Vi har godkjent de mottatte, og avventer siste formaliteter fra Innovasjon Norge, sier daglig leder i NCE SE, Torkil Bjørnson.

Hvem vil jobbe i industrien?

Industrien står foran store utfordringer. Samtidig som kravene om mer kvalifisert arbeidskraft øker, velger stadig færre ungdommer å ta denne typen utdannelse.

Et godt arbeidsmiljø styrker produktiviteten

En nylig offentliggjort rapport fra Nordisk Ministerråd presenterer analyser som ytterligere bygger opp under antakelsen om at forbedret arbeidsmiljø og trivsel forsterker virksomhetens produktivitet og lønnsomhet.

Endret maskinrengjøring ga besparelser og redusert miljøbelastning

Helt tilbake i 2012 kontaktet SBS A/S Brødrene Dahl og SCA med ønske om å redusere forbruket av tørkepapir og rengjøringskluter – og det kan i dag merkes både på økonomi så vel som miljø.

Automatisert knekking av små komplekse komponenter

En ny automatisert knekkecelle er lansert av Amada som respons på kundenes etterspørsel. Dette etter et system som oppfyller applikasjoner som varierer fra produksjon av små partier med mye blandinger til produksjon av høye volum.

Full aktivitet på Vestlandet

P. Meidell AS dekker hele vestlandskysten og Sør-Norge fra hovedkontoret i Oslo via avdelingene i Stavanger, Bergen og i Skodje. Maskinregisteret besøker sistnevnte en travel solskinnsdag.

Bredere utvalg av trykkluft-lyddempere

Lagerførende importør, Vangbo A/S, har nå kommet med ny katalog på Alwitco trykkluft-lyddempere. Denne dekker et meget bredt spekter av bruksområder, med stort utvalg av størrelser, gjenge-alternativer og material-kvaliteter, for både offshore og til bred dekning av industri til lands.

A. Olufsen Ship & Offshore investerer i avgrading

Før utførte man sliping og avgrading med vinkelsliper. Nå gjøres samme jobben med en automatisk avgradingsmaskin. Resultatet er økt kapasitet og vesentlig bedre arbeidsmiljø.

Ny serie med gummierte neodymmagneter

Magnetprodusenten Eclipse Magnetics har kommet med en helt ny serie neodymmagneter. De nye magnetene er meget motstandsdyktige mot korrosjon og beskytter alle overflater mot skader.

Gjør verktøyinvesteringene rimeligere

Christian Olsen, daglig leder i nystartede eCarbides.no, mener det er mye å spare på å handle skjæreverktøy på internett. – På våre produkter får du garantert svært gode priser, sier Olsen.

Damaskus Maskinskydd har nye eiere

Damaskus Maskinskydd AB 2014 har nylig gjennomgått en endring av eierskap. Ny eier, som også er administrerende direktør, Peter Almqvist som kjøpte 100 prosent eierandel.

Eierskifte i Sperre Metallstøperi AS

Ledelsen i Sperre Metallstøperi AS har, sammen med en gruppe industrielle eiere fra Norge og Sverige, kjøpt selskapet. Nå planlegger de økt satsing, og selskapet har som mål å posisjonere seg som et av de ledende metallstøperiene i Norden.