hakkespettavisen

Valgkampen er i gang

Valgkampen til donald.nos egne politiske valg startet denne uka.

Publisert Oppdatert

Denne uken begynte valgkampen så smått å begynne. Tegnepartiet utførte noen angrep på Fram, og da var det naturlig for Veset og Beatles å svare på anklagene.

Det er ikke lenge igjen til valget nå. De siste årene har vinter/vår-valget blitt holdt i januar, som betyr at partiene må begynne å lade opp til valget nå. Og Tegnepartiet har startet sine første angrep på veteranpartiet Fram, som har sittet i regjering siden 2010 – noe veldig mange er lei av.

12. desember kl. 16:03 postet Tegnepartiet innlegget "Hva gjør Fram?" i Avslapningsrommet. "Jeg spør dere ganske enkelt, hva gjør Fram?.. Vel svaret er vel ingen ting..." starter de innlegget med. De skriver at Fram bare sitter på makten – og gjør ingen verdens ting. De spør om det ikke hadde vært bedre med et parti som jobber og står på for deg, og nevner Tegnepartiet som et eksempel på et slikt parti.

Tegnepartiet: Anklager Fram for å ikke gjøre noe. Tegnepartiet: Anklager Fram for å ikke gjøre noe.


I innlegget ble det også skrevet at granskning av nye brukere er et stort problem, det kommer få nye medlemmer til dono og at Fram ikke gjorde noe med en nylig spamming fra paritet Rekene ved det runde bord. De avsluttet innlegget med å si at Fram har hatt makten for lenge, og at det måtte gjøres noe med.

Det kunne ikke Beatles og Veset bare stå og se på. En time senere svarte Beatles med å tilbakevise Tegnepartiets påstander. Beatles sa at det har kommet nesten 20 000 nye medlemmer det siste året og at granskning av nye medlemmer var et engangstilfelle. Statsministeren skrev også at han var på jobb da spammingen skjedde, som gjorde at han ikke kunne gjøre noe med det, og at varselinnlegget fra Tegnepartiet som advarte om spammen var strengt tatt unødvendig.

Doffen001 sier at Tegnepartiet har litt rett, men at Beatles hadde mer. Veset slengte seg på Beatles, og sa at Tegnepartiet bare hadde det i kjeften. Det var Mikkel.hagen veldig uenig i, og spurte også om han kunne få se hva Fram egentlig har fått utrettet det siste året. Det var siste post i den tråden, og Fram har ikke svart Mikkel.hagens spørsmål om Frams handlinger.

Fram svarer på påstander fra Tegnepartiet. Fram svarer på påstander fra Tegnepartiet.
I et annet innlegg, hvor Tegnepartiet reklamerer for seg selv, ble det en litt lengre diskusjon mellom disse to partiene som kom på 1. og 2. plass i forrige valg. Det innlegget var postet av mikkel.hagen, hvor det ble skrevet at donald.no trenger forandringer, og at det aldri vil med Fram i makten. Han sier at Tegnepartiet vil gjøre en mye bedre jobb enn den nåværende regjeringen. I det innlegget går de spesielt ut mot Fram, med kommentarer som at de ikke forandrer noe som helst og "Ned med Fram!".

Heller ikke i dette innlegget kunne Fram-toppene Veset og Beatles bare stå å se på, men her var det Veset som representerte Fram mest. - Å påstå at Fram ikke gjør og har gjort noe etter valget, er det samme som å si at du ikke følger med hva som skjer på dono overhode. Dessuten, siden det virker som om du ikke er fornøyd er det viktig at du sier ifra til oss om ting du vil forandre eventuelt forbedre. Hvis folket ikke snakker, så vet jo ikke vi hva som skal til for å gjøre dere fornøyd, var Vesets første kommentar.

Det tok lang tid før Veset fikk svar fra Tegnepartiet, faktisk så lenge at han maste to ganger. Dagen etter kom det svar fra Mikkel.hagen: - Vel, har ingen ting i mot Fram, ser bare ikke at det skjer noe merkbart fra den kanten overhodet, ikke noe som folk og fe på Donald.no legger merke til. Håper heller ikke at verken Veset eller Beatles tar seg nær av noe av dette, det er jo strengt tatt bare en lek og en lite gjennomtenkt valgkampanje.

Da kom det flere folk fra Fram. Magz pekte på at Boktråden og Musikktråden var opprettet av Fram, mens Kommandør_Simi sier at alle må få stemme det de ønsker, men å si "ned med Fram" bare er teit.

Les hele Hakkespettavisen her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning