Sladrespalten:

Snakk og kvakk på Donald.no!

Det har vært mye aktivitet på Donald.no de siste dagene, og vi ønsker å summere opp noe av det!

Publisert Oppdatert

Vi i redaksjonen har lært oss at Dono= Donald.no, og synes det er kult!

Vår medborger Maricify har lagt ut et nytt innlegg i forumet for sin utgave av “Tjen og Hør”. I dette innlegget har han tatt med et intervju av brukeren Gregor McDuck hvor han spør han om hva han synes om den nye Donald.no:

TJEN & HØR, nr. 9: Redaktør: Maricify. Journalister: Maricify, Hurrican og Simon123. Vitse-lager: Grev McJern. Dato: 7.12.2010. Tjen & Hør utkommer vanligvis hver mandag.

Gregor McDuck om hva han synes om donald.no:

Gregor McDuck, hva synes du om det nye donald.no? Jeg synes at det er blitt bra! Jeg liker designet, spesielt det at man kan se antall profilvisninger, antall foruminnlegg og at man kan skrive "statusmelding". Jeg gleder meg til det blir helt ferdig!

I dette innlegget kommer det også fram hvilke nye funksjoner du kan finne her på nye Donald.no

Se hele innlegget her!

Vi har også merket oss bengt.morten sin fine beskrivelse av Anton under artikkelen om Anton :

”hmm, joa, Anton har meget mye flaks, men når det gjelder damer? Glem det, det går kanskje bra en liten stund, men så går jo Dolly tilbake til Donald. Eller at andre damer forlater han fordi han er en hoven blei. Liker ham ikke. Men han er jo en del av donalds historier, og familje så hvorfor ikke. ”

Ellers bør det nevnes at Pusi96 har hele 26030 aktivitetspoeng! Det er masse det!

Vi har også notert oss at Luren , jambo99, Legomannen, Anne111 , aadn og flere andre ønsker seg en leksemaskin til jul! Det kommer nemlig fram i kommentarene under artikkelen "Petter Smart oppfinnelser du ikke visste du trengte" Det skulle lærern deres ha visst!


Vi følger med!

Hilsen Redaksjonen

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning