horoskop:

Slik blir november for deg!

Den første snøen har falt, ikke bare i vårt langstrakte land, men også litt i krystallkulen (snøkulen?) til Are T. Ullebukk.

Publisert Oppdatert

Her ser du hva Tullebukks kuleristing har ført til, og hva du kan forvente deg av måneden november:

Vekken 23. sept – 22. okt:
Vinteren er i gang, og du lengter mer vekk en aldri før. Som alltid på denne årstiden kan du vente deg en rennende nese og kløende hals.
Mitt råd: Ta en "Vekk i morgen"!

Skorpen 23. okt – 21. nov:
Denne måneden vil du føle deg litt ekstra snill. Det vil vanke skorper på både spurv og kråker. Ditt gode humør vil ingen ende ta. Selv ikke et skikkelig fall på glattisen vil gjøre deg sur og tverr.
Mitt råd: Steker du brødet ditt selv, får du den beste skorpen av dem alle!

Spyttern 23. nov – 21. des:
Vinteren er her, og det vil bli betydelig kaldere. Dette vil skape litt problemer for en spytter som deg. Med stadis spytt i munnvikene, vil du kunne pådra deg frostskader om du ikke er forsiktg. Og sender du av sted en spyttklyse, kan den godt ha blitt en istapp før den når bakken, så husk å se deg godt for før du spytter, så du ikke skader noen!
Mitt råd: Ha alltid er serviett i lomma!


Steinsmokken 22. des – 20. jan:
Aiaiaia! Denne måneden vil du gå "smokk" i isen flere ganger, og den er hard som stein. Unger i full fart på akebrett, kan fort bli skyld i at du havnet på stjerten noen ekstra ganger.
Mitt råd: Vær føre var, og innvester i brodder og sykkelhelm. Det burde hjelpe litt i det minste.


Andmannen 20. jan – 18. feb:
En ny måned er i ANDmasj, og den blir ikke særlig ANDerledes enn den forrige. Du vil kose deg i andedammen sammen med dine andevenner, og selv om dere nok vil måtte hakke hull i isen til tider, så vil også denne måneden kunne by på ett og ANDet forfriskende isbad!
Mitt råd: Mann deg opp, og hopp i det kalde vannet!

Slappfisken 19. feb - 20. mars:
Etter en avslappende oktober måned, kommer vinterkulden til å vekke deg fra din deilige dvale. Du vil måtte stå opp å fyre i peisen, hente deg flere pledd, lage kakao og andre slitsomme ting. Du vil med andre ord måtte gå på føttene adskillig mer enn du pleier!
Mitt råd: Skaff deg noen gode varme ull-tøfler til all subbingen du er nødt til å gjøre!

Vrææælern 21. mars - 20. april:
Auda! Det er ikke lett å vræle med sår hals. Du synes kanskje dette høres ille ut, men du vil til din store overraskelse oppdage at det er litt deilig med en vrælepause. Du kan se på det som om at du lader opp til neste måned, da du skal vræle deg hes over alle de fine julepressangene du får!
Mitt råd: Halspastiller der digg! Utnytt din såre hals, og goml i vei!Fyren 20. april – 20. mai:
Det er på tide å fyre i peisen! Det låter vel bra i hørene på en fyr som deg? Du vil med andre ord ofte være god og varm på nesetippen denne måneden. Dine fyringsferdigheter vil viden kjent denne måneden, og du vil ble bedt om å få fyr på både det ene og det andre i november.
Mitt råd: Kos deg med å være månedens fyr, det er deilig å være populær. Nyt det.

Siamesiske tvillingene 21. mai – 21. juni:
Denne måneden vil du møte din tvillingsjel. Det er litt uvisst når og hvor dette vil skje, men ser du en siameserkatt, kan du regne med at møtet er nært forestående. Dette vil bli et særdeles hyggelig møte, og et varig vennskap kan fort oppstå.
Mitt råd: Gå alltid for "dobbel" denne måneden, enten det er snakk om antall stillongser eller burger. Det er er geit å ta i litt i blant.

Klypern 22. juni – 22. juli:
Er det flere meter med snø!?! Ja, det kan hende du må klype deg i armen før du tror på det, men det har faktisk blitt vinter! Du sliter litt med å ta innover deg at kulden har kommet for å bli en stund, og at du må bruke båed 4, 5 og 6 klyper salt for å får isen på trappa di til å smelte ...
Mitt råd: Ta hele måneden med en klype salt du.

Sløven 23. juli – 23. aug:
Forrige måned var du nokså våken, men nå er det tilbake til gamle synder. Du kommer til å sovne på stadig nye steder som på t-banen, på bussen, i kø på butikken, og til og med på do.
Mitt råd: Kaffe, kaffe, kaffe!

Jomfluen 24. aug - 22. sept:
Denne måneden kommer det til å gå helt i surr for deg. Det kommer til å lage så mye rot og kaos rundt deg at surringa di vil nå nye høyder.
Mitt råd: Surr en rød trå rundt pekefingeren når det er noe du skal huske, så kanskje du klarer å holde orden på NOE.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning