Miks&tips

Ole, Dole og Doffens skulketips

Hender det ar du har viktigere ting å gjøre enn å gå på skolen? Som å sove, dra på stranda, eller bare late deg?

Publisert Oppdatert

Vær aldri borte fra skolen uten gyldig grunn! Her er noen gyldige grunner for enhver anledning.

For deg som bare skulker en time eller to:

"Beklager at jeg ikke kom til mattetimen, jeg kom til å bytte timeplan med lillesøstra mi, så jeg hadde gym i første."

"Jeg har ikke forsovet meg, jeg hadde TV-en så høyt på at jeg ikke hørte vekkerklokka."

"Jeg kunne ikke ha gym i dag for jeg har knekt foten litt, og må bli bra til fotballtreninga. Siden jeg gjør det så dårlig på skolen, satser jeg på å bli fotballproff istedet."

For deg som bare skulker en dag eller to:

"Da klokka ringte i går var det mørkt både ute og inne. Jeg så ingenting og fant ikke lysbryteren. Jeg kunne heller ikke se noen grunn til å gå på skolen."

"Jeg kom ikke på skolen i går fordi jeg trodde jeg var synsk og følte at skolen ville brenne ded. En annen gang følte jeg at jeg ville gjøre det dårlig på matteprøven, og de stemte nemlig!"

"Det var så tett tåke i går at jeg ikke fant skolen. Jeg gikk meg helt bort og kom ikke hjem før langt på natt. Derfor kommer jeg for sent i dag, og har heller ikke fått gjort leksene."

"Jeg synes det er fryktelig at dere lærere tjener så dårlig når der har så vanskelige elever, som meg, for eksempel. Derfor streiket jeg i går for å kreve høyere lønn til alle lærere."

"Det var så fint vær i går at jeg rodde det var sommerferie. Det var ikke før jeg våknet til regn i dag at jeg skjønte at jeg hadde tatt feil. Unnskyld."

For deg som må ta buss, trikk eller tog til skolen:

"Beklager at jeg ikke kom på skolen i går, jeg trodde det var 17. mai. De sa nemlig på tadioen at toget var forsinket."

"Jeg mistet busskortet mitt i do i går og hadde ikke penger til billetten. Han som jobber i minibanken hadde fir, så da måtte jeg bare rusle hjem igjen."

"Trikken hadde punktert, og da jeg skulle ta bussen i stedet gikk jeg på feil buss. Dermed havnet jeg på en annen skole!"

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning