Vi gir deg

Mer om Lille Hjelper

Å være Petter Smarts hjelper er nok ikke verdens letteste jobb, og Petter lagde flere roboter før han fant ut at en Mikrobot var den beste løsningen for denne utfordrende jobben.

Publisert Oppdatert

Under skal vi vise deg noen ganger Hjelpers innsats var helt avgjørende for våre venner i Andeby.

Petter Smart er en meget dårlig svømmer, og Lille Hjelper har flere ganger reddet ham fra å drukne. Oppfinneren har en tendens til å glemme hvor han setter fra seg sykkeltallerkenen sin. Det er ikke bestandig like lurt?

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80446791172.gif" alt="" />

Petter Smart har etter hvert blitt klar over Hjelperens betydning, noe han ga klart inntrykk for i nr. 42 fra 1964.

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80446947172.gif" alt="" />

Men Petters hjelper hjelper ikke bare sjefen sin. I løpet av årene som har gått etter at han debuterte 9/2-1956 har de fleste av innbyggerne i Andeby kommet i takknemlighetsgjeld til ham. Han har reddet Skrues formue, han har slukket en brann i Donalds hus, han har hugget opp Bestemor Ducks vinterved og han har til og med reddet Super-Langbein fra en skurk med forminskelsesmaskin!

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80447103172.gif" alt="" />

Flere ganger har hele byen hatt grunn til å takke Lille Hjelper! Etter å ha stoppet en mekanisk kjempe fra å ødelegge Andeby, fikk Hjelperen endelig en medalje. Fullt fortjent!

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80447259173.gif" alt="" />

Og helt til slutt: Hjelperens innsats i historisk sammenheng er kanskje mindre kjent. Trodde du at det var kong Arthur som trakk opp sverdet Excalibur fra steinen? Feil, Hjelperen hjalp til den gangen også.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag