Gourmetmat

Mat Pjatt: Oppskrifter fra Andeby

Sjekk Magica og Antons beste oppskrifter!

Sist oppdatert

I Donald Duck & Co denne uken kan du lese Mat Pjatt fra Andeby, og blant annet lære deg å lage "Klassisk Støvelpai à la Donald Duck" og "Innbruddskake à la B-gjengen" Her byr vi på flere oppskrifter fra Andebys borgere.

Sprudlende festbrygg à la Magic

1.Finn fram den største jerngryta du har, og sleng den på bålet.

2. Fyll den opp med 5 dl champagne-brus, og tilsett 3 spiseskjeer bakepulver. Da blir det futt!

3. Sleng i en pose med mel, en krukke med sukker, og litt upoppet popcorn.

4. Rør rundt med en diger sleiv, eller skaftet på sopelimen.

5. La brygget putre til det begynner å lukte passelig mystisk.

6. Til slutt tryller du fram litt paraply-pynt, og server herligheten i noen store krus.

Firkløverkake à la Anton

1. Åpne kjøkkenskapet og la mel, sukker, kakao, sjokolade, nøtter, egg, melk og bakepulvar ramle rett ned i bakebollen din.

2. La bollen stå, og stikk og kjøp deg et flakslodd. Noen kommer nok forbi og rører deigen for deg imens.

3. Med gevinsten i lomma, stikker du hjem igjen, og slenger kaken i ovnen.

4. Ta deg en dupp til du vekkes av deilig kake-duft, og åpne ytterdøren din, og la gjestene velte inn. De dekker nok på bordet for deg...

Denne saken ble første gang publisert 26/05 2012, og sist oppdatert 02/05 2017.

Les også