Donald duck & Co

Kvakksrevyen

Publisert Oppdatert

Velkommen til en ekstra ekstrasending av Kvakksrevyen med Aril I. Kriise i forbindelse med tapet av Skrue McDucks lykkeskilling. Noe som Skrue selv beskriver som det største slaget mot Andebysk økonomi siden sist skillingen forsvant. Men først over til noen korte nyhetsoppdateringer.

Ond Griske er i full gang med jakten på ny styreleder til teleselskapet Telefjon. Griske forteller til Kvakksrevyen at de har flere andidater på blokka, og at det ventes en hurtig andsettelse. Tidligere styreleder Kjell T. Ring måtte gå av i forrige uke etter andklagelser om å ha lagt en prompepute på stolen til en av de andre styremedlemmene.

Melodi And-Prix i Langtvekkistan:
Andebyhåpet Toorild reiste i dag mot Langtvekistan for den internasjonale finalen i Melodi And-prix. Toorild vant Andebyfinalen med låten Seig, og blir regnet som en av favorittene av bookmaker Odd Sen. I Langtvekistan skal det lokale håpet blant annet konkurrere mot Laureen Sardin med låten Eufjøria.

Sport:
United-manager Andlex Fjørguson må innse at slaget om seriemesterskapet er tapt, og at city-sjef Snobberto Kvakkcini nå kan feire klubbens første seriegull på uhorvelig mange år. Kvakkcini var dessverre ikke tilgjengelig for kommentar grunnet et andfall av skadefryd. Etter tapet var Fjørguson like rød i toppen som en nykokt kjempehummer. Kokkekjendis Bleivind Helstønn ble så opphisset da han fikk se den gigantiske hummeren på to bein at han fanget den i en hummerhåv. I følge ryktene kan man nå spise kjempehummer a la Fjøguson på Andebys beste restaurant.

Andebys Ishockeyhelter innledet forrige uke Ishockey-VM med tap/seier mot storfavorittene Sverige og Russland i Glore Arena i Sjokkvom. På tross av dette er(/ Dette gjør trener) Rågo Andsen positiv i forkant av møtet med Italia. – Klyp meg i kråsen! Dette tar vi enkelt, uttaler Andsen til Kvakksrevyen.

KRISENYHETER:
Verdens rikeste and, Skrue McDuck, har mistet lykkeskillingen som var den første mynten han tjente. Skillingen har stor symbolverdi, og antas å ha direkte innvirkning på McDucks formue. I en gråtkvalt kommentar som vi fikk via faks sier han at han kommer til å gå kledd i en tønne innen år 2500 dersom han fortsetter å miste penger i dette tempoet.

Politimester Fix har foreløpig ikke vært tilgjengelig for kommentar, men ryktene sier at en utenlands heks eller lokal forbryterbande står bak. Splitte mine bramseil.

Det er ikke helt mørkt - en heks med en ravn på skulderen har laget 1000 nye versjoner av lykkeskillingen. Nå kan en av myntene bli din! Skrap og vinn i Donald Duck & Co nr. 20, i salg fredag 18. mai!

Mer moro?

Hva kan du om Skrue?
Her kan du teste dine kunnskaper om den hissige ulykkesfuglen.

Onkel Skrues hjem - Pengebingen
Dette er bygningen hvor Skrue oppbevarer noen av pengene sine.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning