ukens blad

Jihuu! Se opp for Donald nummer sju!

Ukens Donald Duck & Co byr på alt fra fantasikaos til snøras og kjærlighetsdrama!

Publisert Oppdatert

Denne fredagen er ingen hvilken som helst fredag. Det er årets skjønneste og mest romantiske dag (Sukk!) Vel, ihvertfall for noen! Donald er en av de som lar seg stresse av valentinstyret. Hvordan det hele ender kan du lese deg frem til selv!

Onkel Skrue er ikke store familiemannen, men når det står en forretningsavtale på spill mykner han plutselig opp. I kulturen TV-spillmagnaten Skiguru Myefoto kommer fra er det nemlig en selvfølgelighet at man blir innlosjert hos familien … Og med den familien er det vanskelig å vite hva som skjer.

Petter drømmer mye, men husker skjeldent alt. Tenk om han er enda mer kreativl i søvne! Eller kanskje litt vel kreativ? Petter bestemmer seg for å gjøre noe

Donald trenger ikke snø for å kunne stå på ski. Det får vi se i ensideren Skliføre av Carl Barks.

Det mest iøynefallende i ukens blad er Mikke Mus i Jodleberg, en spenstig og fantasifull jodlehistorie i et artig landskap som sender tankene mot Alpene. Historien er basert på de nye Mikke-kortfilmene som ducker opp på Disney Channel fremover. src="http://i1135.photobucket.com/albums/m633/Donaldsamler/mikkeminni_zps939e5ef7.jpg" alt="" width="638" height="218">

Alle har det tøft iblandt og oppnår yrkesmessige nederlag, også kjeltringer som B-gjengen. Når deres karriere som skurker er uten suksess gjør de som mang en amerikaner og oppsøker psykologen. De blir rådet til å dra ut på landet, men er det virkelig løsningen?

Ukens store klassiker er Carl Barks' Viseforfatteren der Donald oppnår suksess med den selvkomponerte og hjertesjærenede låta "Den sorgfulle sjømannen". Den er så gripende at den har rørt mang en donaldist siden den første gang sto på trykk i 1952. Åh, hvilken dramatikk!

src="http://i1135.photobucket.com/albums/m633/Donaldsamler/engrav_zpsd33bfb30.jpg" alt="" width="551" height="379">

Du kan dessuten lese siste episode av forsettelseshistorien Smil og vær smørblid som er tegnet av Miguel, mest kjent for å ha tegnet de fleste krimgåter. Hvordan ender smørdramaet?

Bladet rundes av med en ensider fra Skrues liv som gullgraver og til slutt Miks & Tips!

I tilegg til å være stappfullt av godt Donald-lesestoff er ukens blad 16 sider tykkere enn vanlig! Synk ned i godstolen, grip fatt i Bobleslurpen og nyt ukens Donald.

Nyskjerrig på ukens Mikke-historie? Klikk her for å se filmen den er basert på!

Husk at du også kan kjøpe ukens blad digitalt i Donald Duck & Co appen!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning