hakkespettavisen

Falsk Redaksjon-bruker

En ny bruker, under navnet "Redaksjonen2", har utgitt seg for å være fra Redaksjonen.

Publisert Oppdatert

Denne uka ble det opprettet en bruker med navnet Redaksjonen2. Han utga seg for å være en del av den opprinnelige redaksjonen, og ønsket å få passordet til mikkel.hagen.

9. november laget mikkel.hagen innlegget "En Redaksjonen nr.2 ?!". Der skrev han at han hadde mottatt en PM fra brukeren Redaksjonen2. Redaksjonen2 ønsket å få passordet til mikkel.hagen fordi det angivelig hadde skjedd et alvorlig problem med Mikkels bruker.

Mikkel.hagen mistenkte dette for å være tull, og lurte på om noen andre hadde fått slike meldinger.


Stjeling: Noen har forsøkt å lure mikkel.hagen.

På sin egen tavle skrev Redaksjonen2 følgende:
- Vi som lager donald har fått nye kontorer i Oslo det vil si at vi nå ar 2byggninger, derfor har vi i Oslo laget en ny profil.

På profilen til Redaksjonen2 kunne vi også se at han har satt inn den samme statusen og profilbilde (som i midlertidig ikke er lov) som den ekte Redaksjonen. Profilbildet hadde for øvrig ikke admin- eller moderator-merket, og brukeren var verken moderator eller administrator.
Profilbilde: Redaksjonen2 brøt profilbilde-loven.

Fetter_Fart kommenterte saken: - Hahaha! Vær så snill, ikke tro på dette. Så klart det ikke er sant, da hadde de informert om det på siden. Brukeren er sikkert ikke administrator en gang. Bare rapporter det til ekte Red.

Ingen andre som kommenterte innlegget trodde på det heller, og flere brukere rapporterte saken til den ekte Redaksjonen. På morgenen den 10. november kommenterte også Redaksjonen innlegget, med følgende melding:

- Redaksjonen 2 er utestengt. Hvis noen har gitt informasjon til denne brukeren, så kontakt oss på PM eller epost, så skal vi hjelpe til med eventuelle problemer denne brukeren har lagd. Det er bra at dere gjennomskuer slike ting så raskt. Fortsett å bruke sunn fornuft! Ikke gi i fra deg personlig informasjon til noen du ikke er 100% sikker på hvem er.

Hvis man skulle prøve å gå inn på Redaksjonen2s profil nå, vil man bare få opp en melding om at brukeren er stengt. Det vites for øvrig ikke om han har forsøkt å lure noen andre brukere, men mikkel.hagen mistenker at han prøvde å lure et medlem med navnet bringebær, fordi Mikkel først mottok et PM det sto "Hei bringebær" på, og etterpå en som var dedikert til mikkel.hagen , så han tror at den første meldingen var kopiert fra en som var til brukeren bringebær.

Les resten av Hakkespettavisen nr. 45 her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning