Rikerud ville rett og slett bo i en by hvor han kunne kalle seg byens rikeste innbygger – og mens den åpenbare måten å løse dette problemet på kanskje ville være å flytte til Gåseby, valgte Rikerud altså å bygge sin egen by fra grunnen av: Rikerudia, bygd på land kjøpt fra Skrue gjennom en stråmann, skulle bli Rikeruds livsverk og store stolthet, og han skulle være den rikeste mannen i hele byen.

Da Skrue fikk nyss om disse planene, innså han at han trivdes veldig godt med å ha Rikerud i nærheten, og derfor bestemte han seg for å gjøre det han kunne for å få Rikerud til å trives i Andeby igjen. Han sørget for at Rikerud fikk en del nye forretningsavtaler, men Rikerud tok bare disse med seg til Rikerudia. Han sørget for at B-gjengen prøvde å rane Rikerud for at han skulle føle seg rikere igjen, men Rikerud hadde allerede flyttet alle pengene sine. Det kunne virke som om Rikerud virkelig skulle forlate Andeby for godt.

Løsningen var overraskende enkel: Skrue kjøpte et hus i Rikerudia, og pendlet til Andeby hver morgen for å jobbe der som vanlig. Rikerud var altså ikke den rikeste mannen i sin egen by lenger … Og neste gang vi så Rikerud hadde han flyttet tilbake til Andeby , så vi kan kanskje gå ut fra at han savnet Skrue, han også?Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!