Fødselsdag: 25/12-1963, da filmen "Sverdet i stenen" hadde premiere i USA.

Slektninger: Ingen kjente.

Kjærester: Hun er svak for skurker, særlig for Kaptein Krok og B-Gjengen. I en historie var faktisk Mim sammen med Klodrik!

Bosted: Mim bor i et hus i skogen. Hun foretrekker absolutt ro, og jager turgåere og andre snyltegjester.

Yrke: Heks

Hobbyer: Kokekunst og svartekunst. Men Mim har faktisk stor interesse for skuespill, kanskje det skyldes at hun opprinnelig var en filmheks? Mim later til å ha forkjærlighet for prinsesseroller som Snehvit og Askepott.

Klær: Kjole.

Første opptreden i Norge: Januar 1965, i heftet "Sverdet i stenen"

Annet: Makeløse Madam Mim har flere ganger samarbeidet med Magica fra Tryll, men er en helt annen slags heks. I tegneseriene var hun lenge en vennlig gammel dame som blant annet ofte hjalp Ole, Dole og Doffen. Hun er opptatt av natur og miljø, og liker ikke "jåleri". De siste årene virker det som om Mim er blitt ganske selvopptatt. Hun hjelper nå bare folk dersom hun selv har nytte av det, ved at hun f.eks. da får fred og ro. Ellers har Mim en katt, som alle hekser med respekt for seg selv.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!