Duckipedia

De verste spøkefuglene i Andeby?

I Andeby narrer man hverandre rett som det er, men SÆRLIG mye den 1. april!

Publisert Oppdatert

Ole, Dole og Doffen prøvde tidlig å narre onkel Donald med lommebok-i tråd-tricket. De mislyktes gang på gang, og en stadig rikere onkel Donald har ikke vært plaget med denne spøken oftere!

Etter dette forsøket gikk det flere år før nevøene igjen forsøkte å narre den stakkars onkelen sin. Men i 1959 forberedte guttene seg skikkelig. De lagde en radiosending der det ble fortalt at magiske ønskesteiner var funnet i det sørlige Stillehavet. Donald tente tvert, og solgte huset for å få penger til bilettene. Guttene fikk kalde (svømme)føtter når huset gikk fløyten, men utrolig nok virket en av steinene på øya slik at Donald fikk igjen pengene sine.

/images/upload/modules/articles/articles/image/large/80391879075

I Andeby betyr datoen mindre, der narrer man hverandre året rundt. Som oftest er det Donald som blir lurt, men enkelte ganger lykkes han også selv. En gang klarte han for eksempel å få Onkel Skrue til å tro at fisk skulle overta pengenes rolle. I løpet av null komma svisj hadde Skrue skaffet seg en fiske­formue. Men siden han ikke syntes det var moro å stupe og grave i fisken, lot han Donald få hele formuen.

For å slippe å tilbringe vinteren i Egypt der det er dårlige forhold for skøyteløp, klarte guttene en gang å innbille Donald at han hadde sovet i 40 år. Nevøene limte skjegg på onkelen sin, og fikk han til å tro at han hadde sovesyke. Dette er nok verdensrekord i narring, for denne gangen lyktes guttene. Donald ble så redd at han senere har tilbragt vinteren i Andeby.

Andebyborger, hardt angrepet av sovesyke.

Aprilsnarr er forresten ikke noe man holder innenfor familien. Gode naboer liker også å muntre opp hverdagen med en uskyldig spøk når det passer seg sånn. For Donald og nabo Jensen passer det seg sånn nesten bestandig?

/images/upload/modules/articles/articles/image/large/80392503076

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning