donald duck summer games:

Camilla fikk treffe Usain Bolt!

Se hvordan verdensmesteren reagerte på Donald-vinnerens tegning.

Publisert Oppdatert

Den heldige vinneren av Donalds Bolt-tegnekonkurranse heter Camilla Janeschitz, er 11 år gammel, og torsdag kveld fikk hun møte selveste Usain Bolt.

Det var en spent vinner som møtte opp på Bislett torsdag ettermiddag. Camilla kunne fortelle at tanken bak tegningen var å vise at Usain var høy, sterk og veldig rask; derav støvskyene bak sprinteren på tegningen.

– Jeg tror ikke jeg fikk tegnet ham med like mye muskler som han har i virkeligheten, sa Camilla, som er veldig glad i å tegne.

– Aller best liker jeg å tegne dyr. Det hender jeg tegner mennesker også, men da er det bare sånne fantasi-mennesker og tegneseriefigurer.

Mens vi ventet på at verdens raskeste mann skulle ankomme Bislett stadion, ble det også tid til en tur opp i Donald-bilen 313. Og så begynte nervene å komme.

– Jeg er veldig spent. På å møte ham, og hva han kommer til å si. Kanskje han spør om hva jeg heter? lurte hun.

Og plutselig skjedde det veldig mye på én gang: Usain Bolt ankom i en sort bil, hoppet rett over i Flåklypa-bilen Il Tempo Gigante, og kjørte en hyllestrunde rundt hele stadion. Imens skyndte vi oss tvers over hele banen for å ta ham imot da han kom ut av bilen. Camilla var førstemann som fikk hilse på Bolt idet han kom ut av bilen, og stemningen var høy da Bolt fikk se Andeby-versjonen av seg selv.

– Cool! utbrøt han, og han både takket Camilla og stilte velvillig opp på bilde før det hele var over.

– Det var kult! var Camillas første reaksjon etter møtet, hvor Bolt dessuten fikk den kule tegningen til odel og eie.

– Læreren min har sagt at det er greit at jeg kommer en time for sent på skolen imorgen, så nå skal jeg se ham løpe, la hun til. – Og jeg tror han vinner!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning