Slik får du perfekt sommerkropp

Guffen gir deg den perfekte sommerkroppen

Få de 10 beste tipsene hans her!

Publisert Oppdatert

Som med alt annet her i livet, så er det tanken som teller. Så hvis du tenker at du allerede har den perfekte sommerkroppen, ja så har du vel det.
Guffen

Så er sommeren over oss igjen. Tiden for å late seg i hengekøya, kose seg med god mat og gjøre ingen verdens tid. Ikke så ulikt resten av året i grunn.

Mange lurer på hvordan man kan få den perfekte sommerkroppen, og jeg skal nå avsløre mine hemmeligheter. For du tror vel ikke at denne kroppen kommer av seg selv? Neppe! Den er et resultat av et knallhardt regime, som jeg følger til punkt og prikke hver eneste dag.

Her er mine beste tips:

1. Noen mennesker lever etter mottoet «No pain, no gain». Mitt motto er: «No pain, no pain”. Trening gjør vondt. Bare la vær å trene, så slipper du å ha det vondt. Enkelt og greit.

2. Vær tålmodig. Forandringer skjer ikke over natta. Mens du venter på at forandringene skal skje, ta deg en lur i hengekøya.

3. Kostholdet er 75 prosent av jobben. Siden i vinter har jeg vært på en strikt diett av hamburger, eplekake og sjokoladepudding. Hender det at jeg ikke orker det siste kakestykket, og jeg tenker at kanskje jeg bare skal legge det på et fat i kjøleskapet og spare det til senere? Så klart! Men jeg tvinger det ned, for jeg vet at det vil være verdt det på sikt, når jeg får den perfekte sommerkroppen.

4. Det er viktig å holde fasongen. Men husk at det finnes mange forskjellige fasonger å holde. Pære og pastinakk er også fasonger.

5. Sett deg klare mål og belønn deg selv når du oppnår dem. Men husk at målene må være realistiske. I dag var målet mitt å stå opp før 12. Jeg var oppe kvart på 12, og belønnet meg selv med et sju-lags smørbrød i hengekøya.

6. Hvis du sliter med motivasjonen, ta med deg en fluktstol og sett deg utenfor et treningssenter med en pakke donuts. Å se på ansiktsuttrykkene til de som jogger i vinduet mens jeg spiser donutene mine, gir meg alltid stor motivasjon.

7. Restitusjon er viktig. Gjerne opptil 20 timer i døgnet.

8. Variasjon er et nøkkelord. Smørbrød med skinke og ost er godt, men har du prøvd smørbrød med nachos, pisket krem, baconpølser og jordbærsyltetøy? Vær kreativ!

9. Jeg har et par fat-pants hengende bakerst i skapet, i størrelse XXXL. Som oftest er de litt for store for meg, men når de sitter godt uten at jeg trenger å bruke belte, da vet jeg at jeg har funnet frem til sommerkroppen.

10. Som med alt annet her i livet, så er det tanken som teller. Så hvis du tenker at du allerede har den perfekte sommerkroppen, ja så har du vel det. Da er det bare å slenge seg ned i hengekøya og ta seg en velfortjent hvil.

Godt jobba!

 

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning