Vi har trukket 4 heldige vinnere som får disse  fine premiene:

Bok og kopp: Alexander Jessen

DVD og aktivitetshefte: Monica Krepsen

Solan lue: Simen Sælid

Ludvig lue: Karen Korbu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det er 1 år siden filmen Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa kom på kino og nå er den endelig i salg. I forbindelse med at filmen kom på DVD 10.november, har vi fått noen flotte premier som vi ønsker å lodde ut. Du kan vinne:


Solan lue, Ludvig lue, aktivitetshefte, gavepakke med bok og emaljert kopp!

Du trenger bare å svare på dette spørsmålet: Hvilket dyr er Solan?

Send svaret ditt til donaldpost@egmont.no

Solan, Ludvig og Reodor er tilbake. Det nærmer seg jul, og Flåklypa Tidene-redaktør Frimand Pløsen har lovet bygda snø. Når Ludvig ønsker seg det samme, så er ikke oppfinner Reodor Felgen vanskelig å overtale til å bygge verdens kraftigste snømaskin. Men så forsvinner Reodor, og så forsvinner snømaskinen, og da må Solan og Ludvig stelle i stand til jul alene. Hvis de rekker det, etter å ha reddet Flåklypa fra verdens verste snøstorm.
For å tukle med naturen. Det er farlig det.

REODOR FELGEN
Reodor Felgen er sykkelreparatør og oppfinner. Tegnet i 1968 den verdensberømte racerbilen "Il Tempo Gigante", Norges svar på italienske Ferrari. Felgen deltar ikke i selskapslivet.

LUDVIG
Ludvig er et B-menneske med utpreget høysnue og tydelig angst for gjennomgripende forandringer. Ludvig er personlig pessimist, saktmodig og trives best i utkantstrøk.

SOLAN GUNDERSEN
Solan Gundersen er den personifiserte morgenfugl, nonchalant utruga i ei osp attme'Glåma. Han er barnefødt optimist med filttøfler, strikkeskjerf og lav moral.Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!