– Vi opplever dessverre at flere og flere barn ikke bruker redningsvest i båt. De eksisterende vestene er tydeligvis ikke interessante nok. Derfor er vi nødt til å finne nye løsninger. Vi er glad for at Redningsselskapet har presset på for å få gjennom dette forslaget, sier Irene Mjelde hos Regatta.

Sammen med Marius Molaug hos Donald Duck Norge lanserer Regatta nå en redningsvest som både tar hensyn til de gjeldende forskrifter og samtidig får deg i godt humør. 

– Vi er stolte over å kunne hjelpe foreldre med å ta vare på barna sine og tror matrosjakkevestene vil gjøre det lettere for foreldrene. Vi regner også med at andeføttene kommer til å gi barna en nødvendig oppkvekker på sjøen, sier Irene Mjelde hos Regatta.

 Redningsselskapet har jobbet lenge for å få gjennom dette påbudet.

 – Matrosjakkevesten vil bli obligatorisk for alle barnefamilier. Den er allerede masseprodusert og vil deles ut på egnede steder nå når båtsesongen starter, sier kommunikasjonsrådgiver hos Redningsselskapet Tanja Krangnes. 

For mer info om den nye påbudet og matrosjakkevesten, kontakt:

Kommunikasjonssjef hos Regatta Norge Irene Mjelde
Mail: irene@regatta.no

Redaktør for Donald Duck & Co. Marius Molaug
Mail: marius.molaug@egmont.no

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!