I Sommer har Eventavdelingen i Egmont Kids Nordic hatt hendene fulle av moro. De har nemlig kjøpt en egen buss og dratt på et 6 ukers langt roadshow med Donald Duck, Anders And og Kalle Anka, i Norge, Sverige og Danmark! De har beøkt 40 sommerferiesteder på turen og underholdt over 30 000 barn og foreldre i løpet av 6 uker.

Mange har sikkert sett den kule Donald-bussen kjørende på E18, E47 eller E6 i sommer. Dersom noen av dere som har sett bussen eller tatt bilde av den, så er det ordentlig kult om dere vil sende oss et bilde eller skrive til oss om dette på: donaldpost@egmont.no eller skriv det i kommentarfeltet under.

Vi har samlet noen bilder av alt det morsomme som skjedde underveis på turen. Barna har vært med å lete etter Onkel skures forsvunnede lykkemynt,  blitt avbildet i 313, deltatt i Andefotsløpet, fått en guidet tur inn vårt digitale univers og alle som har deltatt er blitt premiert med flotte premier fra LEGO, TURBO, DAYS, LALANDIA, samt Donald gaver eller Donald bladet. 

Vi håper at dette kan bli starten på en ny sommertradisjon!

Ses neste Sommer! Laughing

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!