Det er tørke i Ville Vesten. Beitemarkene er brunsvidde, kveget tørster og folk holder seg i skyggen. Cowboy Donald blir sendt ut for å be indianernes medisinmann, Klodrik, danse en regndans. Men han mangler sjamantrommen sin, så alt går galt. Istedenfor liflige regndråper, dukker det opp en ilsint bjørn.

Donald er både cowboy, sheriff og revolvermann i denne samlingen. Ja, han opptrer til og med som saloonjente i et forsøk på å roe villstyrige kugutter. Skrue er selvsagt ute for å lure til seg rikdom og fortjeneste, men når han svindler en indianerstamme, tar de Ole, Dole og Doffen til fange. Får de beholde skalpen? Eller fjærene?
Her er dilligenceoverfall, desperados og banditter. Gullgravere, kvegtjuver, flyvende kyr og tøffinger så bredbente at de nesten må gå sidelengs. Revolverne sitter like løst som latteren.

Løp og kjøp den nye Donald tema pocketen, i salg i butikken nå!

Related content

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!