Det er andre gang vi lager Lesernes Donald. I år har bidragene så fin teksting at vi har latt den være sånn som dere har skrevet det selv. Men er leserne blitt latere, tro? De fleste seriene er nemlig ensidere. Men dermed fikk vi plass til desto flere! 

Man trenger ikke være verdens dyktigste tegner. Humoren kommer først - det som er Donald-følelsen. Det kan være sluttpoenget, et snodig ansiktsuttrykk, eller små overraskelser. Åpningshistorien er et eksempel på at detaljene teller! Se bare på fortellerruten (side 4), tegnet som et skilt festet med skruer

Lydordet som ser ut som bløt margarin (side 5)

Den typiske Andeby-brannhydranten (finn den selv i ukens blad!), og helt til slutt en referanse til en gammel donald-klassiker. 

Alle bidragene her har fått oss til å gapskratte, hikste, flire eller humre, men hvordan dere har fått det til? Det er talent, det.

Husk at du også kan kjøpe bladet digitalt til din iPad hver fredag. Klikk deg inn her!

Ønsker du å abonnere på Donald Duck & Co. Bestill nå og få vANDvittige 40 % rabatt!

Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!