Vi fikk inn latterlig mange morsomme filmer, tegninger og historier om skremming fra dere i SKREMMEKONKURRANSEN vår!
Det var veldig vanskelig å plukke én vinner blant så mange morsomme og skumle bidrag, men nå har vi kåret en vinner. Og den skumleste skremmeren er: Piraten Mirijam som skremmer søsteren sin! Vi kvakkulerer!

Her ser du filmen!På en veldig god 2. plass kom denne superkule filmen laget av: 

Thomas  8 år, Magnus 8 år, Susanne 9 år og Petter 9 år!Flere skumle filmer på neste side! 

Martin på 11 år er ikke redd for å skremme!markus-mester sørger for at andre blir lange i maska!

Denne filmen som Erlend har sendt oss er så skummel at vi nesten tisset i buksa!Se flere filmer på neste side!

Her ser du Bendik 12 år  som skremmer kompisen sin!Martin skremte bestemoren sin med edderkopp i smøret:-)Markus på 9 år har laget denne morsomme filmen!Enda flere skremmende filmer på neste side!

Dette skvetne klippet har Elias sendt inn!Her har vi en som skremmer brodern!er skremmer Lars vannet av Eva!Har du ikke fått nok? Vi har enda noen skremmere på lur på neste side!

Her er noen av de skremmende tegningen vi fikk inn!

Tegnet av Ingrid 9 år!

Her ser du Patrick og Nemi!

Denne tegneserien har Torstein på 11 år laget! 
 

Ånund er snart 9 år og her skremmer han Kristoffer! 

 Vi avslutter med en liten skremmehistorie fra Jørgen 11 år!


 - Når jeg kom hjem fra skolen en gang kom kjæresten til søsteren min på besøk til oss. Han kom samtidig som meg, så vi gikk sammen inn i huset. Søsteren min visste ikke at han var kommet, fordi hun var i dusjen og hørte ikke at han kom. Han sa at jeg skulle få søsteren min til å gå på rommet hennes når hun var ferdig på badet. Jeg sa «OK» og gjorde det. Da søsteren min kom inn på rommet og skulle hente klær i klesskapet sitt, hoppet han ut fra klesskapet hvor han hadde gjemt seg. Da skvatt søsteren min så at hun holdte på å besvime! Hun hylte som en gal for hun ante ikke at han var i huset eller at det var noen på rommet hennes! Jeg så det hele og braste ut i latter!

Det gjorde vi også! Nå må vi la lattermusklene få hvile litt!
Tusen takk for alle de flotte bidragene!

 

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!