Arrangementet rommer både skirenn og familiedager, og markedssjef Kenneth Larsen i Skistar Hemsedal gleder seg stort:

– Vi har store forventninger til årets Donald Duck Wintergames. Til familiedagene og alle aktivitetene som skal foregå, men selvfølgelig også til selve rennet, sier han.

Videre forteller han at det i fjor ble satt ny rekord i antall påmeldte – 650 deltakere som skal konkurrerte på ski. Her kan du lese mer om Donald Duck Wintergames 2012.

Hva kan man glede seg til i årets Wintergames?

I barneområdet lørdag og søndag arrangeres Donald Duck Wintergames-familiedagene. Her har alle barn, uansett alder og ferdighetsnivå, mulighet til å være med på ulike alpine grener.

Prøv slalåm, hopp, barnerails med mer i barneområdet med skiinstruktører. Alle får startnummer, t -skjorte, medalje og det blir mange morsomme overraskelser. Det er helt gratis å delta! Norges eneste Donald-tegner Arild Midthun vil komme på besøk, og det vil også Donald-bilen som selvsagt har nummerskiltet 313.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!